Sveikos merginos. Noriu ir as pasidalinti savo situacija. Jau antra diena negaliu nustoti verkus. Pagal menesines man jau turetu buti virs 6 savaiciu. Pas gine tikrai nesiruosiau taip anksti lankytis kol mazdaug praejus 5 dienoms nuo veluojanciu menesiniu mane pradejo labai negausiai teplioti. Tepliojimas tesesi apie savaite. Bet buvo negausus. Lyg ir dingo nestumo simtomai. Jau buvau susitaikius su tuo, kad ivyko ankstyvas persileidimas - taciau po keliu dienu simptomai grizo ir hcg augantis sukele abejoniu - nulekiau pas gine. Tuo metu ji pamate gimdoje puslyte, kuri atitiko 5 savaites. Patare darytis hcg ir progesterona. Hcg augo idealiai taciau progesteronas vos sieke normos riba. Israse man zvakuciu. Po savaites as pas ja apsilankiau. Ir si karta ji man jau itare negimdini nestuma. Ta pacia diena nuvykau i klinikas. Taciau ten man kolkas negimdinio nepatvirtino. Gimdoje mate puslyte, kuri vos vos padidejo nuo ankstesnio vizito. Prie tokio laiko per savaite jau tikrai kazkas turejo matytis. Suprantu, kad nestumas yra nesveikas. Bet ir nezinomybe nepakeliama nes nezinau ko tiketis. Taip noreciau kad viskas tiesiog susitvarkytu savaime...💔
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus