Gretutee28 parašė:
Ortopedas apie D vitaminą?
na jis juk kaulu daktaras, zinos ar rachitas galimas ar nereik nieko bijott, echosjopija padarys ir pan jei reiks. nukele mano vizita, ryt vaziuoju
Gretutee28 parašė:
Ortopedas apie D vitaminą?
na jis juk kaulu daktaras, zinos ar rachitas galimas ar nereik nieko bijott, echosjopija padarys ir pan jei reiks. nukele mano vizita, ryt vaziuoju
Senetera parašė:
Sveikos mamytes. Siandien pastebejau, kad pas mane pieno trukumas. Reikejo maitinti is abieju krutu. Gal kas gali patarti ka daryri kad pieniuko padaugetu? O cia la…
Tai ir maitinkit iš abiejų...
Senetera parašė:
Sveikos mamytes. Siandien pastebejau, kad pas mane pieno trukumas. Reikejo maitinti is abieju krutu. Gal kas gali patarti ka daryri kad pieniuko padaugetu? O cia la…
Gal tiesiog daugiau vaikas norejo valgyt
paziuresit, gal veliau uzteks vel vienos
Senetera parašė:
Pradejau googlinti ir slaityti visus straipsnius apie pieniuko sumazejima, tai suzinojau, kad apie 3 men buna toks laikotarpis, kad sumazeja pieno. Tiesiog reikia n…
Aš maitinu iš abiejų ir vargo nematau
Senetera parašė:
Pradejau googlinti ir slaityti visus straipsnius apie pieniuko sumazejima, tai suzinojau, kad apie 3 men buna toks laikotarpis, kad sumazeja pieno. Tiesiog reikia n…
Šiame forume yra lb gera žindymo tema. Susiraskit, paskaitykite, daug naudingos info.
jurgitamor parašė:
Sveikos mamytesar cia jau slogyte? Maziukas snopuoja negraziai bet ne visada o nosyte svari ir nebega snargliukai. O istraukiu tik toki skistimeli. Lasinu Quixx…
Pas mano mazyli irgi buna daznai snagliuku ir sunkus kvepavimas, sniokstimas jauciasi. Tai as uzrasiau pas lor gydytoja, kad apziuretu, nes sunku jam kvepuoti maziukui.
jurgitamor parašė:
Sveikos mamytesar cia jau slogyte? Maziukas snopuoja negraziai bet ne visada o nosyte svari ir nebega snargliukai. O istraukiu tik toki skistimeli. Lasinu Quixx…
O siaip situacija tokia pati, irgi buna ir nieko nera, bet kvepavimas sunkus ir tos angeles labai mazos pas mus snervytese.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai