Visu pirma manau, kad knygų skaitymas ir visa ko domėjimasis tikrai kažkokio stebuklo gimdant nepadarys. Daug kas nuo moters fiziologijos priklauso, gimdymo aplinkybių ir panasiai. Skaitau ir aš ta gimdymas du šypsena, spalį į kursus žadu eit, bet tikrai nesitikiu kad vien nuo to prasidėjus gimdymui 1-2 ir pagimdysiu. Aišku, sviestis ir domėtis reikia, beeeet negalima tegti kad nuo to 2-3h gimdymas tetrunka.
Dėl tu patirčių pasakojimu... aš jau kaip karta minėjau, mūsų laukia ne papu didinimo operacija, kad paskutine akimirka imtumem ir persigalvotume, o gimdymas nuo kurio nepabėgsime, vienaip ar kitaip mes ji turesim iškęsti, daugiau ar mažiau skausmingai, sunkiai, gal teks kankintis, gal ne, gal viskas klostysis labai sklandžiai gal ne, nu bet ką padarysi? Nepabėgsime jau nuo to. Bent jau aš pasiskaitau tuos pasakojimus ir man visiškai jokių emocijų, džiaugiuosi už tas kurios lengvai tai išgyveno ir užjaučiu tas kuriom ne taip viskas lengva buvo. Pati savęs nekraunu neigiamom emocijom, nes iki gimdymo dar du menesiai ir dabar praleisti tuos du mėnesius kažkokioje baimėje, su negatyviomis mintimis ir emocijomis - ne ačiū 😉. Tad mamytes nusiraminkit ir džiaukitės šiuo nuostabiu mums periodu 🤰💖😉.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus