Greta_ta parašė:
Bet gimdysite dar kartą, reiškia visam gyvenimui šitas potyris neatbaidė 😊
Mane neramina, kad aš pakankamai fiziškai silpna. Labai tikiuosi, kad užteks jėgų.
Kiekviena karta kazka suskaudus pagalvoju: kaip as pasiryzau tam...
Greta_ta parašė:
Bet gimdysite dar kartą, reiškia visam gyvenimui šitas potyris neatbaidė 😊
Mane neramina, kad aš pakankamai fiziškai silpna. Labai tikiuosi, kad užteks jėgų.
Kiekviena karta kazka suskaudus pagalvoju: kaip as pasiryzau tam...
Man atrodo, kad moterys labiau pasikausčiusios visom prasmėm už vyrus.
Esam stiprios, pakančios, ir šeip bent mano atveju toks jausmas, Kad smegenis blokuoja atsiminimus. Atsimenu, kad skaudėjo beprotiškai, ypač paskutinė valanda.......
Bet rodos tai buvo net ne man. Negaliu paaiškint mistika.
Linusidla parašė:
Oi siules dar ne viskas :)))) buna ir kitokiu variantu, bet va nieko, sakem bus vienturtis, bet po metu ai reikia dar vienoar galima isvis tiketi tomis kurios s…
Mane kai sukarpe,dar plysau...2sav neleido grieztai sedet...kiekvienas judesys buvo skausmas,o is baimes sest atsirado kitu problemu...pvz paniskai vengiau wc didelio reikalo,ko pasekoje buvo rimtu bedu...zinoma dasideda ir nukramtyta krutine, miego trukumas,psichologija-hormonai...
Fibukas parašė:
Kazi kaip ten su nuraminimu..
Mano gimdymas nebuvo sklandus, tai praleiskim sita 😁 kirpo, siuvo, trecia diena li…
Va va,sakau tos siules...
global parašė:
Man atrodo, kad moterys labiau pasikausčiusios visom prasmėm už vyrus.
Esam stiprios, pakančios, ir šeip bent mano atveju toks jausmas, Kad smegenis blok…
Gimdėte su epidūru?
Beje, vyrai dalyvavo jūsų gimdymuose?
Greta_ta parašė:
Mano vyras sako, kad atsičiaudėsiu ir iššoks 😄 gerai būtų ☺
Butu nuostabu
tai nera paprastas dalykas, bet naturalus moteriai, taip jau mes sukurtos. Gerai zinoti, kad ten ne sanatorija, bet ir gazdintis ir kisti sau i galva visokiu baisiu dalyku nereikia
Greta_ta parašė:
Mano vyras sako, kad atsičiaudėsiu ir iššoks 😄 gerai būtų ☺
Man 42savaite nubego 5h ryto vandenys, 7h buvau gimdykloj, pajunge ant skatinamuju,nes nebuvo veiklos...visos gimdyves pagimde, as su didinama skatinamuju doze, kirpimais,plysimais,rekimais,vemimais siaip ne taip 19h isstumiau...ciaudet reiktu koki puse metu su tokia gimdos veikla
Greta_ta parašė:
Gimdėte su epidūru?
Be nieko . Buvau labai užsispyrus šiuo klausimu, kad galiu pati !
Dabar nieko nesakau, nežinau kaip bus
Greta_ta parašė:
Gimdėte su epidūru?
Dalyvavo nuo iki...net koja viena laike per stumima
man 7h pastate skatinamuosius, apie 9h epidiura...
Basakojė parašė:
Man 42savaite nubego 5h ryto vandenys, 7h buvau gimdykloj, pajunge ant skatinamuju,nes nebuvo veiklos...visos gimdyves pagimde, as su didinama skatinamuju doze, kir…
Na jo, gimdymas su visais atributais... tikiuosi, manęs gimda nepaves 😁
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai