MiLaNe parašė:
Mūsų skaičiai gerokai didesni, ir tai aš tikiuosi patektiTai grupėj vaikų turbūt apie 15, o jūs 7, tai manau didelė tikimybė patekti, juk nebus tiek daug pirmen…
Kiek domejaus tai tam darzeli bus 3 grupes lopselio
MiLaNe parašė:
Mūsų skaičiai gerokai didesni, ir tai aš tikiuosi patektiTai grupėj vaikų turbūt apie 15, o jūs 7, tai manau didelė tikimybė patekti, juk nebus tiek daug pirmen…
Kiek domejaus tai tam darzeli bus 3 grupes lopselio
Smiley parašė:
Kaip jusu vaikai uzmiega? Ar cia mano vienos migdosi iki valandos??? Nu jau uzkniso... diena uzmigavo per 10-15min, tai paskutinem dienom irgi minimum 25min... o va…
Nakciai uzmiega per pusvalandi.. O pietų miegelio ir vala kartais uztrunka.. Kai atsisakem soskes ir prasidėjo "linksmybes" atsiranda visokiu reikalų svarbu nemiegoti🤦♀️🤦♀️
MiLaNe parašė:
o kiek rekomenduojama bendro miego dvimečiams?
Kiek domejausi tai 12val +, yra dvimeciu, kurie atsisako pietu miego, tai gal uztenka ir tu 12 naktinio.....maniske myli miegoti :))) vakare gula 19.30 uztenka max 30min, dazniausiai 15 ir jau miega, keliasi 7.00, pietu miegeli nuo 12val dazniausiai apie 2 val, uzmigimui max 10min
Giedra diena parašė:
Kiek domejausi tai 12val +, yra dvimeciu, kurie atsisako pietu miego, tai gal uztenka ir tu 12 naktinio.....maniske myli miegoti :))) vakare gula 19.30 uztenka max …
Pas mus irgi gulasi 19,30, užmiega apie 20 val., keliasi 6-7 ryte. Pietų miegas nuo 12 apie 1,5-2 val.
MiLaNe parašė:
Pas mus irgi gulasi 19,30, užmiega apie 20 val., keliasi 6-7 ryte. Pietų miegas nuo 12 apie 1,5-2 val.
Identiskai tik maniski guldom 21 val 🙂
lukryte parašė:
O kurioj vietoj Ramučiuose atsidarė?
Praktiškai prieš veterinarinę kliniką.Šeimos restoranas Du.Man ir maistas labai patiko😊ir vaikų iškrapštyti nėjo😂
lasa parašė:
Praktiškai prieš veterinarinę kliniką.Šeimos restoranas Du.Man ir maistas labai patiko😊ir vaikų iškrapštyti nėjo😂
Supratau, aciu, reiks užsukt pakeliui važiuojant iš Kauno😉, atsiliepimai neblogi skaičiau tikrai, nes kartais užsukam į tigrasa pavalgyt, kai užtrunka mieste, tai galėsim čia prasukt😁
Rytoj parašė:
Gal Kaune kas esate radę kavinukę, kur būtų smagus kampelis vaikučiams? Ne tik piešimo staliukas, bet kad ir pašmirinėti galėtų kur nors netrukdant kitiems.…
Briedžių medžioklė yra padaryta vaikams žaidimų kampelis
sponkelt parašė:
Briedžių medžioklė yra padaryta vaikams žaidimų kampelis
Taip yra ten žaidimų erdve