velciuke parašė:
Aš gal visiškai ne į temą - bet man pasidarė įdomu dėl vaikiuko kraujo grupės 😂 mane mama kažkaip nuo mažens pratino žinoti savo kraujo grupę, o dabar galvoju, kad …
Juk tai visada bus svarbu ir reikia ją žinoti😊
velciuke parašė:
Aš gal visiškai ne į temą - bet man pasidarė įdomu dėl vaikiuko kraujo grupės 😂 mane mama kažkaip nuo mažens pratino žinoti savo kraujo grupę, o dabar galvoju, kad …
Mascarene parašė:
Tai taaaip, aš suprantu, tiesiog man kažkaip keista pasidarė, o GN gal nesusiprotėjau paklaust, nes gimdymas sunkus buvo ir visai kiti dalykai galvoj buvo. Sakau, o išrašą nuo iki dešimt kartų skaitydavau kasdien vis ir tikrai nieko nebuvo parašyta. Teks dabartinės gydytojos klaust ir tiek 😊
Misterija parašė:
Mano minusas tai abu kartus nustatinėjo. Iš pradžių pasakė kad 4 grupė. Mano A, vyro B, o abiejų dukryciu AB. Tada kitą dieną pasakė kad pliusas ir leido antikūnius…
Jei būtų AB ir dar minusas tikrai retenybė būtų, na bet kuriuo atveju jos tą minusą iš jūsų gavo, tik pliusas dominuoja šiuo atveju,tai jei ne dukroms, anūkams tikrai galit perduoti 😁 mano abu tėvai pliusiniai, o vat sugebėk tu man abu minusus pasiimti iš jų 🙄🙊😁
Laaiminga parašė:
Man buvo smarki laktostaze. Temperatūra 40. Tai kaip ir sakot man ligoninėj liepė po kiekvieno maitinimo iki galo ištuštinti, masažuoti ir traukti(rankomis). Pati n…
Va va... as tai su pientraukiu taip prisizaidziau nes vaikas neeme kruties, dirbau pientraukiu o jis gerai niekada neistrauks. Tai kai soktelejo temperatura 39 su dalim buvo ne kas... traukiau rankomis tai pieno upes tiesiog tekejo kiek ten jo buvo uzsilike nirs pientraukiu vos pritraukdavau norma vaikui pavalgyti🤔
arcita parašė:
Va va... as tai su pientraukiu taip prisizaidziau nes vaikas neeme kruties, dirbau pientraukiu o jis gerai niekada neistrauks. Tai kai soktelejo temperatura 39 su d…
Aš visada traukdama su pientraukiu gerai ismasazuoju😅
Misterija parašė:
Mano minusas tai abu kartus nustatinėjo. Iš pradžių pasakė kad 4 grupė. Mano A, vyro B, o abiejų dukryciu AB. Tada kitą dieną pasakė kad pliusas ir leido antikūnius…
Matau tarp jūsų vaikų tik metų tarpas. Sakykit ar dėl neigiamos kraujo grupės negavot patarimų iš medikų palaukti prieš planuojant antrą vaiką? Mano situacija ta pati ir rekomenduoja palaukti...
KristiS parašė:
Matau tarp jūsų vaikų tik metų tarpas. Sakykit ar dėl neigiamos kraujo grupės negavot patarimų iš medikų palaukti prieš planuojant antrą vaiką? Mano situacija ta pa…
1,9m tarpas
Nieko nesakė nei po pirmo nėštumo nei kai pastojau kad kažkas negalima. Tiesa sakant negirdėjau apie tai kas būtų negamina kuri laiką.
Akvilee parašė:
Sveikos, ar gali būt kad mažylė nepakankamai pavalgo? Antra diena ji iš pradžių gražiai paima kruti po to pradeda pykt paleidžia vėl paima paleidžia paspaudus iš kr…
Nusitraukto pieno kiekis neparodo, kiek jo gaminasi, nes rankos ar pientraukis taip gerai neistraukia kaip vaikas, veto, pienukas vis dar gaminasi vaikui be žindant,tad netikrinkit nutraukinedama. Ir jei kokia gydytoja patars taip patikrint, neklausykit, nes mažai gydytoju, kažkodėl domisi zindymu, ir skleidzia bloga informacija. Beje, tustesnes krūtys “ nesprogstancios” nuo pieno irgi nerodo, kad jo mažai gaminasi , tiesiog po keliu mėnesių susinormalizuoja pieno gamyba, ir tai yra normalu.
Maniškis elgiasi taip pat kaip jusu, tai neseniai supratau kodel , tiesiog tingi traukti iš tustesnes krūties , nes reikia įdėti daugiau pastangų , o kai vėl duodu pilna, jokių problemu. Pas jus tas pats, po 15 minučių vėl nenori traukti, nes reikia daugiau pastangų įdėti , jeigu pradėsit maitint is buteliuko, tik pabloginsite padeti, visai nebenorės žįsti , nes is buteliuko lengvai bėga , nereikia dideliu pastangų. Tiesiog bandykit atruginti vaikutį, truputi panesiokit ir vėl bandykit maitint, nanuskiui, jeigu vis dar buna alkanas, tai padeda. Beje, dabar jau maitinu iš abiejų krūtų per viena maitinimą, jeigu pradeda pykti.
Galit rast daug geros informacijos apie žindyma fb grupėj “ zindykime kartu” tiesiog į paieška suveskit raktinius žodžius ir rasit ko reikia .
Vita.sav. parašė:
Aš tai nekreipiu demesio. Nematau pagrindo eikvot energija ir nervintis ko nepakeisi.. vistiek auginsi taip kaip tau atrodo geriausia 😊
Man su pirma dukryte po 11 men prasidėjo , o žinau tokiu, kurioms po beveik dviejų metų.
Lotte parašė:
Aha, toms, kurioms prasidėjo. Nes mums per žindymo kursus sakė, kad jei tarpai ilgesni nei 3h naktį, nebeveikia ten tas hormonas, kur mėnesines panaikina. Galvoju, …
Turbut netiesa, nes pirmagime nuo šešių mėnesių visa naktį ismiegodavo nezindus, o nuo 8 mėnesių ir diena tik tris kartus zysdavo, o mėnesines prasidėjo , kai jai buvo 11 mėnesių.
pliusas parašė:
Nu žinokit pas mane irgi pastoviai miega prie krūtinės- truputi patraukia ir miega. Ir taip pora geru valandų, paskui kažkiek pamiega ir vėl- tai gaunasi visa diena…
Tiesiog vaikui mamos artumo reikia, čia normalu.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai