emma12 parašė:
Keista, as tiek tam forume ne i tema parasius, bet veleveles lyg nepastebejau kad gauciau. Man jau geriau kaskas ne i tema negu kad tuscias forumas
Taip 💖
emma12 parašė:
Keista, as tiek tam forume ne i tema parasius, bet veleveles lyg nepastebejau kad gauciau. Man jau geriau kaskas ne i tema negu kad tuscias forumas
Taip 💖
emma12 parašė:
Aš irgi nesuprantu tokių, kam tos vėliavėlės, kai klausimas normalus ir nieko neįžeidžiantis. Ar galima tik apie kakučius ir panašiai čia kalbėt 😁 esu irgi ne kartą ne į temą rašiusi. Ir dabar paklausiu, kur slepiat kalėdines dovanas nuo vaikų namie, kas ne vieną turite? 🙂 kad saugiai sulauktų Kalėdų 🙈
Delicacy parašė:
Aš irgi nesuprantu tokių, kam tos vėliavėlės, kai klausimas normalus ir nieko neįžeidžiantis. Ar galima tik apie kakučius ir panašiai čia kalbėt 😁 esu irgi ne kartą…
Nuo vyro paslepiau spintoj po savo drabuziais, o nuo sunaus sandeliuke
Kas jau primatina 3 kartus? Ką duodate? Aš jau galvoju apie 3 primaitinima,bet nežinau kuo maitinti valgom ryte kruopų koses,vėliau po pietų darzoviene. Vaisių tyrele po truputį duodu kiekvieną dieną,kaip desertą,tarp valgių. Daktare sake nuo 7 mėn galima jau 3 primaitinima,pvz varske. Bet gi kiekvieną diena kelis menesius tik varske nevalgys. Ką dar galima išskyrus varske?
Grainaa parašė:
Kas jau primatina 3 kartus? Ką duodate? Aš jau galvoju apie 3 primaitinima,bet nežinau kuo maitintivalgom ryte kruopų koses,vėliau po pietų darzoviene. Vaisių t…
Valgo 3 kartus, tik dažniausiai ne pilna porciją suvalgo. Tarp valgymų užkandžių negauna, išskyrus pieną, pagal norus. Ryte, vakare košė(ryžiai, avižos, soros, grikiai) su daržovėm arba su vaisiais,uogom. Pietūs daržovės su mėsa arba tik daržovės su aliejum/sviestu. Kartais viską sukeičiam vietom
Aš duočiau varškę kartais ryte, kartais vakare pakeičiant ja, kruopas
Paukštukas Odrė parašė:
Valgo 3 kartus, tik dažniausiai ne pilna porciją suvalgo. Tarp valgymų užkandžių negauna, išskyrus pieną, pagal norus. Ryte, vakare košė(ryžiai, avižos, soros, grik…
O kokias uogas duodate?
Grainaa parašė:
Kas jau primatina 3 kartus? Ką duodate? Aš jau galvoju apie 3 primaitinima,bet nežinau kuo maitintivalgom ryte kruopų koses,vėliau po pietų darzoviene. Vaisių t…
Bet kaip skiriasi informacija, pagal Mūsų mažyliai knygą varškė tik nuo 11-12mėnesių
Liepa07 parašė:
Bet kaip skiriasi informacija, pagal Mūsų mažyliai knygą varškė tik nuo 11-12mėnesių![]()
Aš duodu rytais DOBILAS ekologišką jogurtuką be laktozės su bananu ar uoboliu patarkuotu.puikiai valgo,jokių bėdu.ir esu davusi paragauti Danonki varškytę.o beto yra ir HIPP desertinių tyrių su varške,jogurtu ir nuo 4mėn rašo🤔🧐 daviau ne kartą
Prisiskaiciau praejusia savaite kaip rasete kad jau daug kam buvo tridiene karstine, man regis mes irgi pasigavome 🥺 temperatura dabar 39.5 bet per diena sokinejanti ir staigiai pakyla. Is niekur atsirado dar vakar diena atrodo viskas buvo gerai, todel ja ir itariu ...