Agne.ko parašė:
Sveika, as esu viena palatoj. Sake vyras gali likti jei yra laisvu seinyniniu palatu
Sveikinimai 👼
Agne.ko parašė:
Sveika, as esu viena palatoj. Sake vyras gali likti jei yra laisvu seinyniniu palatu
Sveikinimai 👼
Monolake parašė:
Man dar toks praktinis klausimas del kraitelio kilo. As deklaruota Siauliu mieste ir kraiteli gavome. Tetis deklaruotas Siauliu rajone. Tai pagal jo gyvenama deklar…
O gaunama ne pagal tai, prie ko vaikas registruojamas? 🤔
aguona_vejyje parašė:
O gaunama ne pagal tai, prie ko vaikas registruojamas? 🤔
Kai vaziavome atsiimti kraitelio, kuri duoda Siauliu miestas, vaikas nebuvo dar niekur registruotas. Buvo ziurima pagal mano registracijos vieta
Monolake parašė:
Kai vaziavome atsiimti kraitelio, kuri duoda Siauliu miestas, vaikas nebuvo dar niekur registruotas. Buvo ziurima pagal mano registracijos vieta
Kaip įdomiai. Kažkada kai skambinau į metrikacija, supratau, kad duoda kraiteli tik tada, kai jau priregistruoji vaika
aguona_vejyje parašė:
Kaip įdomiai. Kažkada kai skambinau į metrikacija, supratau, kad duoda kraiteli tik tada, kai jau priregistruoji vaika
Kraiteli duoda pagal vieno is tevu deklaruota gyv. vieta 🙂
Ernesta7 parašė:
Kraiteli duoda pagal vieno is tevu deklaruota gyv. vieta 🙂
Ačiū!
gabriuuks95 parašė:
Sveikos, gal kas lanketes pas vaiku chirurga Vencku? Ar graziai elgiasi su mažyliais? Nes mums reikia del liežuvėlio pasaitėlio apsilankyti, kad pakirptu. Tai noris…
Atrodo grėsmingai, bet tikrai vienas geriausių ir profesionaliausių gydytojų. Maniškiui jau kelias operacijas atliko. Apie jį ir Basijoką tik geriausi žodžiai.
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai