Laura laura11 parašė:
Nu va Mes jau turim leliuką gimė 36sav.kauno 2klinikinej.aisku gimdymą.skatino su keliom lasalinem nes kaklelis neatsidare o vandenys buvo nubegia ir tekėjo vis dar…
Didziausi sveikinimai!
Laura laura11 parašė:
Nu va Mes jau turim leliuką gimė 36sav.kauno 2klinikinej.aisku gimdymą.skatino su keliom lasalinem nes kaklelis neatsidare o vandenys buvo nubegia ir tekėjo vis dar…
Didziausi sveikinimai!
Laura laura11 parašė:
Sveikinimai 🥳
Laura laura11 parašė:
sveikinimai!!! 🥰
oi pampersai tikrai issigelbejimas begant vandenims...
mano pirmagimis tokio svorio gime 40sav.😊
kaip jus jauciates?
Laura laura11 parašė:
Sveikinu🥰 kuo didziausios laimes ir maloniu akimirku.
Laura laura11 parašė:
Sveikinimai👶💐 tai jau taip arti ir mums tas gimdymas visoms,jau kelios is musu pasigimde. Kaip greitai tas laikas prabego 🙂
Passion fruit parašė:
Aš dejausi į gimdyklą atskirai į tase, kad butų patogu paimti, nei lagaminą atidarineti 😃 Klausimas, kokio dydžio rūbus dejot vaikui? Nes dabar 50 ir 56 sukrauti 😅
…
Aš dėjausi 56 d.rūbelius, bet dar iki gimdymo bus echo tai po visų matavimų bus matyt koks daugmaž ūgis kūdikio, gal teks ir 62 d.rūbelių įsidėti.
Lulape parašė:
Sveikos, o iš kur pirkote naktinius į ligoninę, jeigu pirkote išvis?![]()
Nesipirkau naktinių. Gimdykloj duoda ligonines naktinius, o palatoje dėsiuos maikutę su petnešėlėm ir pižamines kelnes.
Laura laura11 parašė:
Sveikinimai 💐😉
tokijo95 parašė:
Sveikinimai👶💐 tai jau taip arti ir mums tas gimdymas visoms,jau kelios is musu pasigimde. Kaip greitai tas laikas prabego 🙂
Aš tai jau laukiu, kada gi pagimdysiu. Man kartais atrodo taip sunku tą pilvuką nešioti, toks dusulys kankina, hemarojus, nuolatinis miego norėjimas, nerangumas, atrodo galėčiau čia ir dabar gimdyti, bet dar teks luktelti.
Noriu pasiklausti ar kuri dar vartojate magnį? Mums dabar 37sav. +5d. ir nuo užvakar tempia užpakalinėje blauzdų srityje, pačio mėšlungio kai sutraukia visą koją nejaučiu, bet jaučiasi pastoviai toks tempimas. Galvoju gal dar išgerti magnio, nes visą nėštumą pas mane jo trūkumas buvo
Pas gyd. eisiu antradienį paklausiu gal dar tyrimus pasidarysiu prieš einant, bet va dabar įdomu kaip kitoms?
sausis_ parašė:
Noriu pasiklausti ar kuri dar vartojate magnį? Mums dabar 37sav. +5d. ir nuo užvakar tempia užpakalinėje blauzdų srityje, pačio mėšlungio kai sutraukia visą koją ne…
Geriu ir gersiu iki gimdymo. Nes man baisiai kietėja pilvas.
sausis_ parašė:
Noriu pasiklausti ar kuri dar vartojate magnį? Mums dabar 37sav. +5d. ir nuo užvakar tempia užpakalinėje blauzdų srityje, pačio mėšlungio kai sutraukia visą koją ne…
Aš kažkada girdėjau kad dėl magnio sunkiau atsidaro kaklelis, tikiu kad nieko bendro. Bet kadangi aš labai ilgai gimdau ir be pagalbos neatsidaro, tai bijau gerti 🤣
sausis_ parašė:
Aš geriau magnį, bet vis vien traukdavo kojas, nepadėdavo man jis, ir pasirodo problema buvo, kad geležies truko, geležis ir sutvarke man kojų traukimą
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai