Quaesitoria parašė:
Mes puršiakiam iš sifono jūros vandens, o tada su elektriniu nosies siurbtuku išsiurbiam. Jo minkšti maži silikoniniai galiukai. Mūsų mažylei labai patinka!iš p…
O kokį elektrinį nosies siurbtuka naudojate?
Quaesitoria parašė:
Mes puršiakiam iš sifono jūros vandens, o tada su elektriniu nosies siurbtuku išsiurbiam. Jo minkšti maži silikoniniai galiukai. Mūsų mažylei labai patinka!iš p…
Vandutė parašė:
Matinat išimtinai nutrauktu ar ir krūtį duodat?![]()
visad nutrauktu.
Olimpika parašė:
visad nutrauktu.
Kaip jums sekasi tas traukimas? Kiek planuojat nusitraukinėti? Kiek vaikiukas suvalgo? Pati maitinu lygiai taip pat
Anonime1993 parašė:
Man irgi idomu
Olimpika parašė:
Buvom šiandien pas gydytoja 4 men. svėrėm , patavom, tai : ūgis 68cm, svoris 6500g.Koks jūsų ūgis,svoris kam jau 4 mėn.
![]()
Mes eisim 14 d. tai žėsim kiek sveriam. 3 mėn kai buvo svėrėm 7240g, ūgis 66cm buvo.
Sveiki. Paskutinėmis dienomis susiduriu su vaiko dusuliu. Vaikas dieną žvalus, laimingas, apetitas geras, bėrimų nėra. Viskas tvarkoje iki kol nepadedu vaiko į vežimėlį, tuomet prasideda staigūs kojų ir rankų judesiai ir pradeda kvėpuoti lyg trūktų oro. Tikrai niekas neveržia, oro aplinkoje netrūksta... Padėjus namuose į lovytę horizontaliai viskas tvarkoje, ant rankų viskas gerai, tačiau tik apsirengiame ir padedu į vežimėlį prasideda dusimas, jokie veiksmai nepadeda, bandžiau traukti su rankiniu siurbliuku snargliukus, bet nosytė sausa, tik paėmimas ant rankų gelbėja . Buvome ligoninėje apžiūroje, nieko nerado, deguonies netrūksta, temperatūra normoje. Pas gydytoją tik 20 dieną. Gal kuri turite įtarimų kas tai galėtų būti? Lauke puikūs orai, norisi kuo daugiau laiko praleisti lauke, tačiau labai gaila mažylės ir baisu, kai taip vyksta neaišku nuo ko...
Voverūška Esu parašė:
Sveiki. Paskutinėmis dienomis susiduriu su vaiko dusuliu. Vaikas dieną žvalus, laimingas, apetitas geras, bėrimų nėra. Viskas tvarkoje iki kol nepadedu vaiko į veži…
Gal aprengiate per daug? Priklojate daug? Rubai stipriai verzia? Arba vezimas sukelia tokia reakcija. Imkit nesiokle
Voverūška Esu parašė:
Sveiki. Paskutinėmis dienomis susiduriu su vaiko dusuliu. Vaikas dieną žvalus, laimingas, apetitas geras, bėrimų nėra. Viskas tvarkoje iki kol nepadedu vaiko į veži…
Nepanasu kad cia dusulys, gal tokia vaiko reakcija i gulejima vezime.
Nes manoji irgi visada puikiai guledavo vezime ir pravazinedavom kasdien po 2-3 valandas. Paskutine savaite vos paguldau i vezima, jai isterija prasideda, pradeda makaluotis raitytis verkti, kad tik ne guleti. Visiskai nebenori guleti vezime, atrodo kad islips is ten pati...
Dzanela parašė:
Mes eisim 14 d. tai žėsim kiek sveriam. 3 mėn kai buvo svėrėm 7240g, ūgis 66cm buvo.
mano mergyte, aukšta ir kuda.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai