Vandutė parašė:
Mūsų vyriokas 64cm ir 7,4kg![]()
Olialia, yra ką nešioti 🫣🤗
Vandutė parašė:
Mūsų vyriokas 64cm ir 7,4kg![]()
mocaprice23 parašė:
O taip, o dar prieš miegą visuomet baisūs riksmai tai rankos nutįsta kol užmigdau
gimė jis nemažas 4.190kg tai ir dabar nėra iš mažiukų 😊 ir tai šį mėnesį tik 600g prieaugis, ligos padarė savo 😊
evveliute parašė:
61 cm ir 5.5kg 🙂
O kokio svorio gime tavo mergyte?
Sveikos
Galbūt kuri susidūrėte su panašia situacija.
Jau savaitę dienos metu vaikas ilgiausiai išmiega 20 min.kokius tik 3 kartus per dieną, vis muistosi kol galiausiai atsibunda ir nebeužmiega. Buvo paguoda, kad bent naktį miega, tik keliasi kuomet reikia valgyti, kas 4 val., tačiau prieš 3 d. Ir naktį pradėjo labai prastai miegoti, pamiega 20 min.ir vartosi, atsimerkia, jei nepasūpuoti ir nepateikti už rankos pabus galutinai. Būna, kad keliasi su verksmais ir net ant rankų sunkoka užmigdyti .. valgyt dažniau prašosi nei buvom jau įpratę, tačiau pamaitinus MP vistiek miega neramiai. Ar tai gali būti miego regresas? Mums 3 mėn.ir 2 sav.
snapiena parašė:
O kokio svorio gime tavo mergyte?
3.1 kg 🙂
Sveikos. Mes maitinamės mišinuku. Svoris auga gerai. Na si men dar nebuvom bet pagal rubelius tai atrodo gan gerai, nesiojam 74 d vieni kitu pvz lindex tai yra ir 68 d dar ir 62 geri bodziukai..
Zodziu, valgo realiai 120 ml , tarpais tada dar gal gaunasi 180 kokia. Idomu kieno leliukai kaip kiek suvalgo? Musu retai kad per viena karta is karto suvalgytu, buna 90 labai greit sugeria atruginu pabuna ant pilvo tada dar suvalgo tuos 30 , tada per koki pusvalandi kniurzia zirzia dar padarau 60 tai kartais suvalgo vos vos o kartais viska. Gal dar pas kazka taip valgo 🥺😃
Voverūška Esu parašė:
Sveikos![]()
Galbūt kuri susidūrėte su panašia situacija.
pas mus su dienos miegu lygiai taip pat, pamiegam po 20 min. kelis kart dienoje, bet nakti miegame gerai. Prabunda, nekalbinu, apsimetu , kad miegu, man veidą paglosto ir vėl užsnusta, miegam kartu
Maitinu irgi MP. Tik nutrauktu.
Olimpika parašė:
pas mus su dienos miegu lygiai taip pat, pamiegam po 20 min. kelis kart dienoje, bet nakti miegame gerai. Prabunda, nekalbinu, apsimetu , kad miegu, man veidą paglo…
Matinat išimtinai nutrauktu ar ir krūtį duodat?
18 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai