Quaesitoria parašė:
Mes tai iškart nuo maitinimo gabaliukais pradedam. Bandžiau tyreles, bet nesąmonė kažkokia, begalę laiko užtrunka pagaminti, o tada atiminėja šaukštą, dubenėlį, išs…
Ir aš bandysiu BLW, patiko ta knyga irgi.
Quaesitoria parašė:
Mes tai iškart nuo maitinimo gabaliukais pradedam. Bandžiau tyreles, bet nesąmonė kažkokia, begalę laiko užtrunka pagaminti, o tada atiminėja šaukštą, dubenėlį, išs…
Ir aš bandysiu BLW, patiko ta knyga irgi.
Mūsų panelė nėra labai sužavėta primaitinimu. Moliūgą, saldžią bulvę dar dar po kelis šaukštelius sulaižo, bet nenori bulvės paprastos, brokolio, maišau kartu tai jeigu su saldesne daržove tai ragauja, kitaip ne, purškia viską lauk 🤭 Bandysim krupytes ragauti. Kas dėl tyrelių darymo, tai su beaba garintuvu viskas labai greitai gaunasi ir plovimo nedaug. Pirmiems vaikučiams virdavau paprastai puode ant garų, tai tikrai erzindavo tas plovimas puodų dėl vienos bulvės, morkos ir tt.
O vandenuko jau duodat kas primaitinate ar MP užtenka? Nes mums tai MP irgi kol kas pagrindas.
3kinder parašė:
Mūsų panelė nėra labai sužavėta primaitinimu. Moliūgą, saldžią bulvę dar dar po kelis šaukštelius sulaižo, bet nenori bulvės paprastos, brokolio, maišau kartu tai j…
Aš duodu, bet tik iš savo stiklinės, kai ją atiminėja, labiau parodau ką mama geria
mokau naudotis žmonių indais lanku, nei girdau.
Quaesitoria parašė:
As pirmaja taip maitinau, o su sita tyrelem peadejau,nes anksciau pradejom (4,5 men) ir dar nesedi, maziau turi igudziu ir noro kisti daiktus i burna.pradejom nuo obuolio ir banano ir veliau kruopos dazoves. Jei nevalgo, idedu obuoliu arba banano. Suvalgo kazkur po 2 didelius saukstus tyreles
Antra savaitė ragaujam maistą, tai man nei karto nesižiojo,jei bandžiau duoti,bet iškart griebia už šaukšto ir pati dedasi į burną. Tai taip ir valgo pati. Aišku labai daug terliojimosi,pati visa išsitrina,bet jei jau nori pati ,tai leidžiu. Suvalgo kokius 4-5 šaukštelius. Tik su vandeniu nelabai draugauja. Iš buteliuko neima,stumia lauk vos pajunta,kad ne pienas,tai bandom iš puodelio paprasto silikoninio. Tai kažkiek palaižo😄
snapiena parašė:
As pirmaja taip maitinau, o su sita tyrelem peadejau,nes anksciau pradejom (4,5 men) ir dar nesedi, maziau turi igudziu ir noro kisti daiktus i burna.pradejom nuo o…
O kodėl taip anksti pradėjot?
Karoole parašė:
O Kai sakot suvalgo tiek ir tiek šaukštelių tai čia arbatiniais šaukšteliais? Ar normaliais šaukštais skaičiuojama?
Aš tai skaičiuoju jos šaukšteliais,su kuriuo valgo.
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai