Ma03 parašė:
Sakykit ar rinkotės mokamą palatą ar ne? Įdomu ar lengva gauti![]()
Mes taip pat. Sakė jei tik yra vietų tikrai lengva 🙂 turi apie 20 + man atrodo
Ma03 parašė:
Sakykit ar rinkotės mokamą palatą ar ne? Įdomu ar lengva gauti![]()
Mes taip pat. Sakė jei tik yra vietų tikrai lengva 🙂 turi apie 20 + man atrodo
Algimant3 parašė:
O ar yra, kas priaugo jau daugiau kaip 20kg? Dabar gavau rekomendacijas su angliavandenių ribojimu, bet atrodo nebeįmanoma jau sustoti.. Labai pergyvenu, kad daug p…
Turiu +21kg jau, o dar laiko liko visas menuo. 🙂 Nesunku sau galvos, su visais panašiai priaugu +20-25kg, sėkmingai ir nusimetu po nėštumo 🙂
Algimant3 parašė:
O ar yra, kas priaugo jau daugiau kaip 20kg? Dabar gavau rekomendacijas su angliavandenių ribojimu, bet atrodo nebeįmanoma jau sustoti.. Labai pergyvenu, kad daug p…
Šiai dienai turiu +20, dar drąsiai manau bus plius 2-4kg, nes paskutinėmis dienomis labai stipriai skysčiai pradeda kauptis ir čia jau šio proceso nesustabdysi. Akušerė niekad nieko nesakė dėl svorio, bet pati stengiuosi ir judėti ir kiek galiu sveikiau kažką valgyti 🙂
Algimant3 parašė:
Man jau visas mėnuo skysčiai kaupiasi ir sutinę kojos, būna ilgiau pastovėjus dar labiau ištinsta. Bet man jau sakė, kad turiu apmažinti, tai ir judėti daugiau. Tik…
Kad ir keistai atrodys, bet gerkit daugiau vandens, naudokit mažiau druskos ir cukraus ir truputį savijauta pagerės, tinimas bus, bet jau ne toks akivaizdus ar skausmingas 😉 o ir judėti geriau kelia kartus pro nedaug, nei vienu kartu didelį kiekį 🙂
Ligilit parašė:
Kad ir keistai atrodys, bet gerkit daugiau vandens, naudokit mažiau druskos ir cukraus ir truputį savijauta pagerės, tinimas bus, bet jau ne toks akivaizdus ar skau…
Ačiū už patarimą, pabandysiu 🤗
Algimant3 parašė:
Aš netoli 20kg buvau priaugusi. Kone visi iškart nukrito po operacijos, 3-4kg likutį turiu tik dabar, kuris net nemaišo, o ir visai patinka. Nepergyvenkit, daug to svorio yra visokie skysčiai iš viso. Man va irgi kaupėsi, o per vieną dieną po vaikų gimimo jau plaštakos, pėdos buvo atslūgusios nuo tų skysčių. Vienom moterim daugiau jie kaupiasi, kitoms gal mažiau.
Bee_ parašė:
Šiandien lankiausi pas savo ginę, sako placenta atrodo jau pilnai subrendusi. Prisigooglinau jau aišku visko, bet gal nėra labai blogai? Gal kas susidūrėte jau?…
Man su pirmagimiu ta pati ginekologė sakiusi buvo 36+ savaitėje, kartu ir siuntimą į santaras gavau. Nuvykus pasitikrinti paneigė, viskas sakė gerai, galiu laukt ir skatinti nereikia. 🙃
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai