Ukas parašė:
Žadu![]()
Skiepijaus tiek su pirma dukra tiek dabar. Manau cia vienas svarbiausiu skiepu. Tikrai kokie nuo gripo ar nuo covid dar nera butiniausi ypac,kai tiek visokiu atmainu yra.
Ukas parašė:
Žadu![]()
Skiepijaus tiek su pirma dukra tiek dabar. Manau cia vienas svarbiausiu skiepu. Tikrai kokie nuo gripo ar nuo covid dar nera butiniausi ypac,kai tiek visokiu atmainu yra.
mylimukac parašė:
Ar Jūs skiepijotės nuo kokliušo ?
Man gyd siūlė, bet šiandien susilaikiau ir nzn ką daryt
Taip. Šio skiepo esmė ir yra apsaugoti vaiką labiau nei mamą. Nes gims su imunitetus. Naujagymiams kokliušas žiauriai pavojingas,tai čia vienintelis būdas apsaugoti iki pirmo jo tiesioginio skiepo. Šis skiepas ir gripo
skiepas yra negyvi skiepai, taigi jie nesukels sunkių šalutinių, o vaikas gaus imunitetą. Gripo rinktis reiktų patį naujausią skiepą (pamiršau vakcinos pavadinimą), ten ji plačiau apima.
Vilmukaz parašė:
Taip. Šio skiepo esmė ir yra apsaugoti vaiką labiau nei mamą. Nes gims su imunitetus. Naujagymiams kokliušas žiauriai pavojingas,tai čia vienintelis būdas apsaugoti…
Pritariu, kokliušas labai pavojingas lėliukams, jiems per 4 sav gimdoje susiformuos antikūnai ir jie gims turėdami imunitetą. Lygiai taip pat su gripu. Aš skiepijausi nuo gripo rugsėjo gale, o vakar nuo kokliušo, tarp vakcinų turi būti ne trumpesnis nei mėnesio tarpas. Konsultavausi su šeimos gydytoja ir savo akušere ginekologe, kuri Kauno klinikose eina atsakingas pareigas, tai viso nėštumo metu pilnai pasitikiu jos nuomone ir patirtimi. Abi buvo tik už ir visus argumentus pateikė. Nei po vienos vakcinos jokių organizmo reakcijų nebuvo.
karrroooliiina parašė:
O leliukus planuojate skiepyti? Rekomenduojamais skiepais ?
Taip, visais. Plius nuo 1 metu erkiniu encefalitu ir galvoju dėl vejaraupiu. Mergaite neskiepyja nuo vejaraupiu, bet pasitarti su gydytoja reikes. Ar dar laukti kol susirgs, ar skiepyt
karrroooliiina parašė:
O leliukus planuojate skiepyti? Rekomenduojamais skiepais ?
Žinoma
Jei galiu savo vaikutį apsaugoti nuo rimtas pasekmes turinčių ligų, kodėl turėčiau to atsisakyti.
Aišku, dabar stiprėja mada neskiepyti, bet man asmeniškai ji kelia šiurpą. Gyvenam XXI amžiuje, medicina pažengusi max, o kažkas nori, kad grįžtume į natūralią atranką...
skarlete parašė:
ŽinomaJei galiu savo vaikutį apsaugoti nuo rimtas pasekmes turinčių ligų, kodėl turėčiau to atsisakyti.
Sutinku su jumis. Mane net krato kai pasako, kad vaikas neskiepytas. Tai stengiuosi artimoje aplinkoje nekalbėti tokiomis temomis, nes bijau, kad išsivystys į konfliktą 😄
julyp parašė:
Sutinku su jumis. Mane net krato kai pasako, kad vaikas neskiepytas. Tai stengiuosi artimoje aplinkoje nekalbėti tokiomis temomis, nes bijau, kad išsivystys į konfl…
Jo, čia labai jautri tema, lyg ir kiekvieno asmeninis pasirinkimas, bet ta laisvė tėvams rinktis nueina iki ligų protrūkių 🫤 Man išvis būna keista, kai pasisako prieš skiepus, tačiau peršalimo metu savavališkai griebiasi antibiotikų arba prisiklausę influenserių prisipirka neaišku iš kur atkeliavusių maisto papildų, geria reikia nereikia tuos visus išreklamuotus dalykus. Medicina taip pažengusi dabar, tiek daug informacijos pasiekiama, nesuprantu kodėl nepasitikėti medikais, o galvoti kad mes patys žinome geriau 🙄
Poppy8 parašė:
Jo, čia labai jautri tema, lyg ir kiekvieno asmeninis pasirinkimas, bet ta laisvė tėvams rinktis nueina iki ligų protrūkių 🫤 Man išvis būna keista, kai pasisako pri…
Kiek žmonių tiek nuomoniu, pilnai su jumis sutinku, Paksui dar stebisi iš kur tiek ligų mutacijų ir nauju simptomų.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai