Poppy8 parašė:
Aha, šiandien Kaune gražu ❄️
Jūs kasdien dabar turit stacionare lankytis? Nors dar kaip matau kelios dienelės i…
Terminas 14d, taip, lankausi kiekvieną dieną, nors realiai nesuprantu kodel taip dažnai liepė, o ne kas antrą pvz 🤔...
Poppy8 parašė:
Aha, šiandien Kaune gražu ❄️
Jūs kasdien dabar turit stacionare lankytis? Nors dar kaip matau kelios dienelės i…
Terminas 14d, taip, lankausi kiekvieną dieną, nors realiai nesuprantu kodel taip dažnai liepė, o ne kas antrą pvz 🤔...
Blueberryy parašė:
Tai taip, man irgi gydytoja sakė jei reiketu. Tai kiekviena diena lankytis
Poppy8 parašė:
Niu va, aš ir galvoju vakar, negi nebus 01 11 kūdikėlio, yra! Sveikinimai 💝
Epidūro neėmėt?
Ėmiau, maždaug 2,5val iki gimdymo jį gavau. Gimdymo metu mažiau skausmų jaučiau🙏
Utopija parašė:
Sveikinimai! ❤️ o kaip su kitu privačiu palatų uzimtumu buvo? Ar tik Budapeštas vienintelis laisvas buvo likęs?
Tiksliai kažkaip nežinau, bet man atrodo buvo laisvų ir kitų privačių. Kažkaip pagalvojau, kad gerai gydytojas mano siuntumą išrašė šeštadieniui atvykti, tikrai laisviau👍 aš gimdymo palatoj per visą korpusą jiems viena buvau vakar 🙃
Starapole parašė:
Ar kuri mamytė gimdys mažylyje?
As pries savaite mazylyje cp turejau
Vyde parašė:
As pries savaite mazylyje cp turejau![]()
Ir kaip ten? 🙂 kaip palatos? Prieziura po cp? nes man taip suplanuotas ten cp
Poppy8 parašė:
Sakykit, kiek pakelių pirmųjų sauskelnių nulinio dydžio buvot ar esat nusipirkę? Dabar kaip tik akcijos, bet nežinau, ar verta dasipirkti tų mažiausių 🙄…
As nulinio visai nepirkau. 1 numerio 1 poka. 2 numerio taip pat 1. O eigoj matysiu ar reikes 1 dydzio papildomai.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai