Mystery parašė:
Maximoj mažylių prekėms labai geros kainos, didelės nuolaidos. Barboroj šiandien siautėju 😀
Oi žinau.. aš ir taip darydavau😀🙈
Man sterilizatorius su pientraukiu tikrai pasiteisino
Mystery parašė:
Maximoj mažylių prekėms labai geros kainos, didelės nuolaidos. Barboroj šiandien siautėju 😀
Oi žinau.. aš ir taip darydavau😀🙈
Man sterilizatorius su pientraukiu tikrai pasiteisino
mylimukac parašė:
O aš žinot pagalvojau.. kad nemoku gimdyt, nežinosiu ką daryt😀🙈 kaip stumti, kada nestumti..
Kauno klinikose pirmu gimdymu puikiai paaiškino. Supratau iškart 😀
julyp parašė:
Kauno klinikose pirmu gimdymu puikiai paaiškino. Supratau iškart 😀
Kuo toliau į galą tuo labiau bijau.. bijau, kad poto skaudės užpakaliuką, kad negalėsiu💩😃
Įdomu kaip vyksta kai prideda tiką gimusį kūdikį, jis ir būna su tuo baltu varškiniu apdangalu? O tėčiui duoda ir oda oda palaikyt?
Man kai darė extra CP , vyrui nedavė, nes su kvėpavimu buvo problemų mažyliui, o aš praradau sąmonę tai tik pridėjo, kad pabučiuočiau, bet ir šito neatsimenu
mylimukac parašė:
Kuo toliau į galą tuo labiau bijau.. bijau, kad poto skaudės užpakaliuką, kad negalėsiu💩😃
Pagimdot. Iškart uždeda ant jūsų. Tada po kiek laiko paima, nuvalo, sutvarko. Pasveria, pamatuoja. Vyrui niekas nedavė. Galejo tik po to paimti. O dėl tuštinimosi nusipirksit microlax ir viskas, jei bus problemu
Diana1003 parašė:
O kaip jus tvarkysites pries gimdyma,klizmutes dabar nestato? Ar maziau valgot,kad neapsidirbti🫢
Niekaip, o ką ten tvarkytis? Svarbu plaukų daug nebutu, kad patogiau siūti gydytojai ir tiek 😀 manau 80-90 proc moterų prisidaro ir tikrai ne tas rupi.
Diana1003 parašė:
O kaip jus tvarkysites pries gimdyma,klizmutes dabar nestato? Ar maziau valgot,kad neapsidirbti🫢
Nesidarysiu klizmos, girdejus esu, kad per saremius varo daznai i tualeta, pats organizmas valosi🤷🏻♀️ jeigu ir per gimdyma prisidarysiu tai koks skirtumas 😂 nesakys manau akusere "o ziurek apsi***"😁
Blueberryy parašė:
Nesidarysiu klizmos, girdejus esu, kad per saremius varo daznai i tualeta, pats organizmas valosi🤷🏻♀️ jeigu ir per gimdyma prisidarysiu tai koks skirtumas 😂 nesaky…
Ten taip greit sutvarko viską bent jau Kauno klinikose. Vėjo greičiu, net nespejau sureaguoti 😀 mane mergaite apkakojo iškart, tai vos spėjau susigaudyt kaip jau buvau nuvalyta ir viskas pakeista 😀
Blueberryy parašė:
Nesidarysiu klizmos, girdejus esu, kad per saremius varo daznai i tualeta, pats organizmas valosi🤷🏻♀️ jeigu ir per gimdyma prisidarysiu tai koks skirtumas 😂 nesaky…
😄😄😄😄😄🤣🤣🤣💩
Blyn jei šnd rytą būt reikėję gimdyt ..
Kai kas 20min kaksčisu💩 33 paleidę, oi būt buvę🙈😃