avietuke parašė:
Nelabai 😁😁😁😁 ir dbr valgo košių max iki 50 ml 😁😁😁😁 todėl ir sakau, kad kai pataria maitinti šaukšteliu, taurele ar dar kuo per prievarta tikrai nėra gerai. Tiesiog …
O dar norejau paklausti kokias kosytes duodat darzoviu ar kruopu?
avietuke parašė:
Nelabai 😁😁😁😁 ir dbr valgo košių max iki 50 ml 😁😁😁😁 todėl ir sakau, kad kai pataria maitinti šaukšteliu, taurele ar dar kuo per prievarta tikrai nėra gerai. Tiesiog …
renata renata parašė:
Visas ir daržovienes, ir kruopienes, ir vaisines. žodžiu jau valgo kaip ir nemažai, bet tas valgymas kaip paukčio., ir labai nuo nuotaikos prikluaso būna valgo, kitą kartą jau tos pačios nevalgo visai
žodžiu išranki labai dama
avietuke parašė:
Visas ir daržovienes, ir kruopienes, ir vaisines. žodžiu jau valgo kaip ir nemažai, bet tas valgymas kaip paukčio., ir labai nuo nuotaikos prikluaso būna valgo, kit…
Avietuke mano dukryte labai panasi.Siai dienai nesveria ne 8kg ugis 78cm(gime 3.4kg) bet neesu niekada girdejusi is gydytojos jog kazkas negerai.Na tik aisku yra tokiu zinovu kurie lepteli liesas pienas ar dar kokia nesamone
Bet koses ji iki siol suvalgo max 100ml ir man nesuvokiama kaip galima sukisti tuos 200ml ar daugiau.
Ir valgo tikrai daznai yra guvi,vaiksto nuo 9.5men tai kur tas svoris augs jai istisai veiksme
Miaška parašė:
Avietuke mano dukryte labai panasi.Siai dienai nesveria ne 8kg ugis 78cm(gime 3.4kg) bet neesu niekada girdejusi is gydytojos jog kazkas negerai.Na tik aisku yra to…
Tai va va.. ką ir sakau, jei taio valgo visada tai to didesnio kiekio nė kaip nesugrūsi. O jei įkiši tai tiesiog išvems. Tai kam traumuoti vaiką ? Bet čia tokius patarimus ir dalina tie, kurių vaikai laaaabai valgūs, jiems nesuvokiama kaip taip galim nevalgyti. Aš pvz džiaugiuosi, kad jau pasiekė 100 ml ribą, nes taip.būdavo iš vis išgeria po 20-50 ml
ir taip gėrė net iki 6 mėn
avietuke parašė:
Visas ir daržovienes, ir kruopienes, ir vaisines. žodžiu jau valgo kaip ir nemažai, bet tas valgymas kaip paukčio., ir labai nuo nuotaikos prikluaso būna valgo, kit…
Isranki ir mano. Stengiuosi kad kuo skaniau prigaminti tai netinka. O kita karta visai isverdu mesa bulve morka sublenderiuoju ir jai skanu. Ir dar pilna burna dantu bet tingi kramtyti.
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai