Kristinaluna838 parašė:
Laisvas žodis tai ne tai kad šneku ką noriu ar kas man patinka o už žodžius reik ir atsakyti . Pvz lėktuve pasakęs bomba gausi teistumą ir visam gyevnimui uždraus s…
Atsakyti kaip Jūs suprantat tą žodį? Jeigu aš pasakysiu,kad turiu bombą,o iš tikrųjų jos nebus kas tada mane uždarys už terorizmą ir pasigesinimą į žmonių gyvybes,o iš tikrųjų net bombos nebuvo,o dar jeigu devėsiu hidžabą ant galvos mane išvis uždarys į kelėjimą be įkalčių iki gyvos galvos? Na gal pradėkim mąstyti.
Kristinaluna838 parašė:
Tu suplaki visus į viena katilą. Deda sankcijas tik rusijos verslininkams ir tai normalu . Aš esu teik laisva kiek nei veinas merą laisvas rusijoje. Ir nebūčiau to…
Kas dėl Lietuvos pala toj pradės vykti ir Lietuvoje pažiūrėkit kiek karių susitelkę ties Baltarusijos ir Lietuvos pasienyje numes kokia provokacija ir bus pas mus baisiau negu Ukrainoje,nes pas mus nėra rusų,kuriuos reiktų ginti.
Mes gyvenam tokioj geopolitikos zonoje,kad esam priklausomi nuo šios zonos kitaip bus kaip dabar kils kainos ir galo nesimatys. Nepasakojo kaip močiūtės ar promočiūtės gyveno? Bet dar tais laikais "babos" pačios viską užsiaugino. O dabar mes esam priklausomi nuo prekybos centrų, ūkininkų ir šiaip nuo europos sąjungos,nes ši labai ūkius "naikina" ir puola.
Šilo_uoga parašė:
Tai tu nori žodžio laisvės, bet aukštini rusiją? Kiek daug ten žodžio laisvės turėtum!!!
Taip Rusijoje nėro laisvo žodžio ypač dabar,nes bent įsivaizduojat kiek ten Ukrainiečių ir jie ne iš radio išgirdo ir ne per tv viską matę,o patys savo "kailiu" viską patyrė ir jeigu nors kiek tai būtų ne tiesa jie visi tokį "maidaną" užkurtu,kad tą Putiną su visu Kremliu sudegintu. Slavų kraujas tai ne mūsų,kai sėdim ant sofos ir laukiam kol mums ant galvos apšiks.
Bet klausimas Jums kiek žodžio laisvės mes turim? Tai gal juokėsi puodas,kad katilas juodas.
fenix parašė:
Tu neturi jokio identiteto, orumo, istorijos ir moralės. Tai tau ir nerūpi laisvė, nei tavo, nei kitų.
Apie kokia laisvę jūs kalbat? Aš nesuprantu jūs gal nusiimkit tuos rožinius akinius arba baikit ėsti iš mūsų visų biudžeto pinigus.
Kokia tai laisvė jeigu pasisakai prieš valdžia esi nurašomas ar net iš darbo išmetamas? (Anksčiau jeigu nepriklausiai komunistų partijai negaudavai šilto posto). Sakai eu pasas vertingas? Kuom jis vertingas? (Anksčiau irgi galėdavai varyti visur tik į rytų pusę). Sakai gali siekti karjeros? Ar kas nors trugdė tada? (Mano šeimai tai tikrai ne tik skirtumas tas,kad mokslas buvo nemokamas,o dabar kainuoja).
Laisvė Lietuviškai kalbėti? (Na taip tada trūko lietuvių mokytojų,todėl jų atgynė sovietinių vien tam,kad mes kažkuo išsilavintume ir mokyklų pristatė,nes tada baigdavo kelis koriudorius ar kaip ten ir užtekdavo net nevisi proseneliai raštingi buvo). Bet o kaip dabar argi nepagrindinė kalba anglų? Ir nematot tame nieko blogo? Dainas atlikėjai angliškas kuria. Ar matėt nors vienoje šventėje miestuose kur kas nors būtų apsirengia lietuviškais tautiniais rūbais. Tai apie ką jūs kalbat?
O kalbant apie ten tas TAUTAS agresores ten virš 200 tautų ir visi turi savas tradicijas,kalba,vėliavas,religija.
Apie religija kalbat? Mūsų kontitucijoje net parašyta,kad esam katalikai tai apie ką jūs kalbat?
Dėl valiutos esam europos sąjungoj ir prisiėmėm eurą,o ne pasilikom litą yra skirtumas?
Mylėt ką nori? Mylėti ką nori ir užsiimti lytiniais santykiais galima su kuo tik nori,bet ar savo lovos reikalus reikia išnešti iš savo lovos ir reikalauti kažkokių teisių? Tai lygiai tas pats kaip aš pasakyčiau jog esu moteris ir man reikia dirbti 4 dienas per savaitę,nes aš penktadieniais turiu eiti į grožio saloną, nes aš moteris. Bet juk lyčių lygybę pamiršot? Tai gal pradėkim gyventi taip kaip dievas sukūrė vyras tegu būna vyru,o moteris moterimi,nes tik taip galima sukurti šeimą ir pratęsti giminę.
Politinęs pažiūras sakot? Jas nustatinėjam ne mes,esam netiesioginė demokratija ir politikas už duotus pažadus neatsako visiškai tai jis į valdžia atėjęs gali daryti tai ką nori pats arba tai ko nori kiti iš aukščiau.
Sakot esat atsakinga už savo gyvybę ir kūną? Įdomu kaip jeigu liepė susileisti vakcina,kad galėtum dirbti.
. Nesunkiai rasit minioj…