Katiukas parašė:
jus man paaiskinkit, kodel jus taip menkindama lietuviu kalba ir visa kas susieja su Lietuva, sedit LIETUVISKAM forume ir bendraujat su LIETUVISKOM mamytem? kuriom …
ar cia draudziama bendrauti, man atrode, kad cia viesas forumas, kaip jus galyt man sakyt kokiose man bendraut?
JUS GALITE NEKREIPT DEMESIO
izeist nieko nenorejau, bet asmeniskai mane zeidzia tas faktas, kad zmonem kaiso kekviena menka klaidele,ir gaila tu vaiku mokykloje, is kuriu ticiojasi del rasybos klaidu, kaip jus cia is mamyciu kurios klaidas daro... kodel as taip apie LIETUVOS tauta?
as nieko neturiu pries lietuvius, daug draugu ir geru zmoniu cia yra... bet kita puse.... tos patycios del nieko.... tas poziuris... tos baisybes kurios daromos Lietuvoi, zinoma visur uztenka, bet ne viena motina neatejo ir nepamete savo vaiko globos namams, neismete i konteineri ar kokio velnio... cia vietiniai lietuviu vaikus priglaudzia, cia net ismesto katino dar nesu macius... ir kekviena mamyte linkiu, kad jusu vaikai butu gabus, turetu gera atminti, greita suvokima, nes kitu atveju is jusu vaiku saipisis del tu paciu priezasciu kaip jus cia saipotes is mamyciu daranciu klaidas

o gal ir Angliju kelios yra? ji toj geresnej gyvena!