TEIL parašė:
Vau, leidot sau būti pamaloninta eilinės bobikės, kuriai šiuo metu vidurio amžiaus krizė???... Kaip čia taip...
Nu ir netingit jus taip asmeniskai reaguoti
Speju komentaruose ne visai tiksliai issireisket
Sekmes jum
TEIL parašė:
Vau, leidot sau būti pamaloninta eilinės bobikės, kuriai šiuo metu vidurio amžiaus krizė???... Kaip čia taip...
Nu ir netingit jus taip asmeniskai reaguoti
Speju komentaruose ne visai tiksliai issireisket
Sekmes jum
Perliuko mama parašė:
Nu ir netingit jus taip asmeniskai reaguoti![]()
Speju komentaruose ne visai tiksliai issireisketSekmes jum
![]()
Žinokit, mažoji šiuo metu miega, o aš stoviu eilėje Maximoje, taigi linksminuosi
O daktarų ir mokytojų gi čia pilna, yr kas diagnozes "profesionaliai" nustatinėja
TEIL parašė:
Žinokit, mažoji šiuo metu miega, o aš stoviu eilėje Maximoje, taigi linksminuosi![]()
Del diagnoziu ir pamokymu pati ne pescia esat, tai ir diagnozuojat ir mokot
ir kitos neatslieka
Mano perliukas taip pat miega
Sandybabe23 parašė:
Chanu geras, issakiau savo nuomone apie saugu vaiku transportavima viename is TD forumu, ir tikrai kulturingai, be keiksmu ar izeidinejimu, ir kazkaip stebukling…
Taip taip
Aš jau ne pirmą kartą pastebiu, kad tos, kurios puola kitas, pradeda tiesiogiai teisti ir vertinti, TD traktuojamos kaip nuskriaustosios. O kitos tiesiog yra jų skriaudėjos.
TEIL parašė:
Žinokit, mažoji šiuo metu miega, o aš stoviu eilėje Maximoje, taigi linksminuosi![]()
panasu kad jums tikrai ne prosal butu kokio tai daktariuko diagnoze
akvelina parašė:
panasu kad jums tikrai ne prosal butu kokio tai daktariuko diagnoze
Neaaa, "profesionaliau" jau nebėr kur...
Dzeine parašė:
nelabai zinau is kokios temos jus perkele cia,bet maciau,kad buvo kalbeta apie versliuka. kokiu, TEIL, versliuku uzsiimat? pati vis dazniau pagalvoju,kad grizusi i …
bet rimtai pilnatis visiem visu grazumu
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai