L@uruciuk@s parašė:
O jus pacios su sese nusprendet, kad grazios esat?![]()
num cia jau stipriai :-D
L@uruciuk@s parašė:
num cia jau stipriai :-D
zazuzulu parašė:
As tai jusu atveju antra cp daryciau, nedaug to lauko praejo po pirmo, ir sugija dazniaisiai po antro geriau.
o man tai viena darant echoskopa pasake, kad cp bus nes mat bus kaip per pirma gimdyma, nes gimdos kaklelis lb ilgas,o mano gine sake galiu pati nes jau 8metai praejo
MorenaPasion parašė:
aciukas, stengsiuosi, bet beda, kad anksti dekretines baigiasi kur as gyvenu, tik 10 sav. po gimdymo ;( tai skauda labai sirdele, jau paskutiniu metu net graudinuos…
Žinokit kai man pirmas buvo cp ne savo noru ir viskas ėjosi kaip sviestu patepta, tai visai nesinori man to natūralaus ir kai dar tiek nedaug laiko praėję nuo pirmo gimdymo.
zazuzulu parašė:
As tai jusu atveju antra cp daryciau, nedaug to lauko praejo po pirmo, ir sugija dazniaisiai po antro geriau.
Man apie cp dabar net nekalba, tik apie natūralų, neva viskas ok, na aš ir džiaugiuosi, kad viskas ok, tačiau neramina tai, kad nedaug laiko nuo pirmo cp ir gali plyšti, nors medikai numoja ranka ir pasako, kad šalins tada gimdą.
Mellis parašė:
Man apie cp dabar net nekalba, tik apie natūralų, neva viskas ok, na aš ir džiaugiuosi, kad viskas ok, tačiau neramina tai, kad nedaug laiko nuo pirmo cp ir gali pl…
Baisu, kaip mesininkai- pasalins. Nes su tais randais visko gali buti, ne po cp buna kad plysta.
Gal reikia tartis?
L@uruciuk@s parašė:
aplinkiniai zmones taip nusprende, o ir pacios sau grazios esam beabejo
o tu ka, sau negrazi?
MorenaPasion parašė:
aciukas, stengsiuosi, bet beda, kad anksti dekretines baigiasi kur as gyvenu, tik 10 sav. po gimdymo ;( tai skauda labai sirdele, jau paskutiniu metu net graudinuos…
juk nera taip baisu gimdyti naturaliai
nesuprantu kodel mamytes ar bijo ar net nezinau ...
as po gimdymo gulejau su mergina kuriai buvo atliktas cp ,tai nei ji normaliai galejo vaikeliu rupintis nei atsikelti nei ka
jelen parašė:
na bet pati jau turetum but protinga, visgi ne pirmas vaikelis![]()
kai kuriais klausimais esu protinga,o kai kuriais ir kaiko nezinau,bet del to nepergyvenu,pasiklausineju mamos uosvienes,vyro ar mociutes,kartais net draugiu,mano nuomone tokia kad zmogus gyvenime negali visko moketi irz inoti 100 %,va pvz as visai nesnai ismokau kepti normaliai cirvinius blynus,oi kiek produktu pradioj buvo sugadinta ir keptuve kiek sveista,bet nieko ismokau ir su vaikiukais tas pats kas buvo su pirmuoju nebutinai bus su antruoju,gimus pirmam turejau daug klausimu del visko ir su antraja ne ka maziau,nes vaikai tokie skirtingi,nesvarbu,kad is tos pacios seimos,o ka jau bekalbeti apie skirtingu seimu vaikucius
imdeco parašė:
juk nera taip baisu gimdyti naturaliainesuprantu kodel mamytes ar bijo ar net nezinau ...
as po gimdymo gulejau su mergina kuriai buvo atliktas cp ,tai nei ji…
as nebijau naturalaus gimdymo,as noriu naturaliai
MorenaPasion parašė:
as nebijau naturalaus gimdymo,as noriu naturaliai![]()
bravo
13 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai