Mellis parašė:
Nu čia tai geras, kaip taip gali dirbti?![]()
tai Trakai, ten visko gali but :-D
Mellis parašė:
Nu čia tai geras, kaip taip gali dirbti?![]()
erliasa parašė:
Na bent pas mus Vilkaviškio ligoninėj tai visos medikės nuolat kelia kvalifikacijas ir tikrai profesionalios, bet tas jų natūralumas kartais žudo ... šiuo atveju ...
Mane su pirma mergaite prigązdino dėl žindymo, pasirašiau raštus net, kad sutinku primaitint mergaitę ir neva ji mirt nuo to gali
Gal tai ir paskatino stengtis dėl žindymo, nes prieš gimdymą nieko nesidomėjau, negalvojau žindyti
Mellis parašė:
Na bent pas mus Vilkaviškio ligoninėj tai visos medikės nuolat kelia kvalifikacijas ir tikrai profesionalios, bet tas jų natūralumas kartais žudo ... šiuo atveju ..…
mirt nuo damaitinimo? kas cia per briedas... o jus kitur gimdyt nenorit? kazkaip as pabijociau ten
Mellis parašė:
Na bent pas mus Vilkaviškio ligoninėj tai visos medikės nuolat kelia kvalifikacijas ir tikrai profesionalios, bet tas jų natūralumas kartais žudo ... šiuo atveju ..…
As irgi Jusu vietoj gimdyciau kitur
iki Marijampoles Jums toli?
erliasa parašė:
mirt nuo damaitinimo? kas cia per briedas... o jus kitur gimdyt nenorit? kazkaip as pabijociau ten
Mirt nuo mišinuko
Tai visur taip teigia, jei yra už žindymą. Jau net nežinau ar noriu čia gimdyti, nuo manęs šiaip visi kiti miestai toli. Nebijau ten gimdyt, man ten labai net patinka, bet dabar prasidėjo tokios nesąmonės, kad lyg ir baisu.
Juodčkė parašė:
As irgi Jusu vietoj gimdyciau kituriki Marijampoles Jums toli?
Iki Marijampolės 40 km., nėra toli, bet ten gimdė mano sesė, tai buvo bajerių, tai niekam nieko nedavė ir pagimdė ne gimdykloj, palatoj, vaikas jau išlindęs buvo, o sulėkę medikai rėkė "dar palauk"
Antrą sesuo gimdė Kauno klinikose su geru patepimu, tai ėjosi kaip per sviestą
Mellis parašė:
Iki Marijampolės 40 km., nėra toli, bet ten gimdė mano sesė, tai buvo bajerių, tai niekam nieko nedavė ir pagimdė ne gimdykloj, palatoj, vaikas jau išlindęs buvo, o…
Man irgi atstumai iki gimdymo namu,bet kad ir i visas 4 puses lekt
Juodčkė parašė:
Man irgi atstumai iki gimdymo namu,bet kad ir i visas 4 puses lekt![]()
Aš bijau tų atstumų, kad netyčia nepagimdyčiau mašinoj
Mellis parašė:
Aš bijau tų atstumų, kad netyčia nepagimdyčiau mašinoj![]()
Del to tik laselis nuvarvejo per kojas vyras mane i masina ir i trakus,sako kad vln prie sviesaforo nepagimdytum
nors pagimdziau tik kita diena
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai