Lūšiukė parašė:
Vandenyje gimdėte ir jums kirpo?
Lovoje, bet is pasisakymo kuri citavau skambeho tarsi uk nieks nekerpa bent kokiu atveju. O tai tikrai nera tiesa..
Gimdymas vandenyje turi ir pliusų, ir minusų. Vis dėlto dauguma gydytojų pritaria, kad sąrėmiai vandenyje yra ne tokie skausmingi ir trunka trumpiau. Skaityti
visą straipsnįLūšiukė parašė:
Vandenyje gimdėte ir jums kirpo?
Lovoje, bet is pasisakymo kuri citavau skambeho tarsi uk nieks nekerpa bent kokiu atveju. O tai tikrai nera tiesa..
Aniria parašė:
Kalba ėjo apie gimdymą vandenyje. Juk tema apie tai.
zurza parašė:
Sveikutes![]()
as bandziau gimdyt vandeny... Man nepavyko, nes galvoje masciau, ar tikrai taip n…
sveiki, o kurioj klinikoje jus gimdete,sunku surasti kad turi vonia
reik isjudint tokia faina tema. as bandysiu gimdyti vandenyje- gyvenu deja ne lietuvoje. tikiuosi man bus taip pat smagu kaip ir daugumai is jusu
smagu kad galejau pasiskaitineti jusu istorijas. gal pastaruoju metu kuri nors ruosiates? sunku iprastose temose rasti bendraminciu
kaktuse90 parašė:
reik isjudint tokia faina tema. as bandysiu gimdyti vandenyje- gyvenu deja ne lietuvoje. tikiuosi man bus taip pat smagu kaip ir daugumai is jususmagu kad gale…
Negimdžiau vandenyje bet per sąrėmius gerą valandą mirkau burbulinėje vonioje, labai atpalaidavo ir palengvino skausmus. Manau dėl to ir gan greit kaklelis atsivėrė. Būčiau ir pagimdžius ten bet akušerė traukė lauk kai stangos prasidėjo 🤭😆
kaktuse90 parašė:
reik isjudint tokia faina tema. as bandysiu gimdyti vandenyje- gyvenu deja ne lietuvoje. tikiuosi man bus taip pat smagu kaip ir daugumai is jususmagu kad gale…
Ruosiuosi as
mjonik parašė:
Ruosiuosi as![]()
Kaip jums sekėsi? Ar pavyko vandeny pagimdyti? Sveikinimai🌷
Sveiki, gimdžiau 27d turėjau ir vonia(islandija). Deja gal nebuvo taip gerai kaip tikejaus bet tikrai geriau negu nieko. Šiek tiek atpalaidavo bet man nemaloniausia padėtis ant nugaros ant šono ar ant 4 buvo tai tik dalinai klupint vonioje buvau. Stumiau ant lovos, tai nezn kaip su šia faze vandenyje deja, prireikė epiduro pabaigoje
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai