ramune.kniukste parašė:
Man berniuko tobulas vardas Armandas![]()
Bet jis nera retas
ramune.kniukste parašė:
Man berniuko tobulas vardas Armandas![]()
Bet jis nera retas
Debesėlė parašė:
Beja, grizta senesni vardaivis dazniau isgirstu vaikus saukiant Vincento vardu, Konstantino, Benedikto ir t.t. Gal kazkam kils minciu
mes labai sunkiai isrin…
Mes viena is siu issirinkome - Konstantina. Tik kadangi tikrai trumpinsime iki Kosto, tai greiciausiai trumpa forma ir pavadinsim. Bet tiek Vincentas, tiek Benediktas labai grazus
koks jusiskis?
Gardi parašė:
Mes viena is siu issirinkome - Konstantina. Tik kadangi tikrai trumpinsime iki Kosto, tai greiciausiai trumpa forma ir pavadinsim. Bet tiek Vincentas, tiek Benedikt…
Man jusu vardas isrinktas labai grazus
Musu Aleksas ❤️❤️❤️
Gardi parašė:
Aleksas irgi nuostabus 😍
Aciu labai
Aleksandras dabar ant bangos, o mes norejom siek tiek trumpesnio ir retesnio varianto
Debesėlė parašė:
Aciu labaiAleksandras dabar ant bangos, o mes norejom siek tiek trumpesnio ir retesnio varianto
![]()
Pagal td statistiką Aleksandras visai nepopuliarus vardas. Iš ko sprendžiate, kad populiarus?
Taigūnas parašė:
Pagal td statistiką Aleksandras visai nepopuliarus vardas. Iš ko sprendžiate, kad populiarus?![]()
Dabar populiareja tiesiog,ne pagal statistika, tiesiog mano aplinkoj, per tv tenka isgirsti. Anksciau visiskai negirdedavau tokio vardo. Jis populiareja, nera populiarus
Gardi parašė:
Mes viena is siu issirinkome - Konstantina. Tik kadangi tikrai trumpinsime iki Kosto, tai greiciausiai trumpa forma ir pavadinsim. Bet tiek Vincentas, tiek Benedikt…
Musu maziausias berniukas Benediktas. O naujagimi (taipogi laukiam berniuko) pavadinsim taipogi retu vardu Liudvikas. ❤️
Laila. parašė:
Musu maziausias berniukas Benediktas. O naujagimi (taipogi laukiam berniuko) pavadinsim taipogi retu vardu Liudvikas. ❤️
Liudvikas liuks ;) tik as asmeniskai uz trumpa.. butu Liudas
laumzirgyte parašė:
Liudvikas liuks ;) tik as asmeniskai uz trumpa.. butu Liudas![]()
Mane kaip tik labiau zavi ilgesnis berniukams vardas
netrumpinu niekad savo vaiku vardu
Aciu man irgi sis vardas labi grazus ir mielas ❤️
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai