marie claire parašė:
Mes ir renkamės iš graikiškųbet reti jie tik lt, o čia nelabai ką nustebinsi, maniškis užprotestavo seną Nikodemas, sakė skamba keistai
o apsistojome ties Or…
Mano uosvio vardas Orestas
marie claire parašė:
Mes ir renkamės iš graikiškųbet reti jie tik lt, o čia nelabai ką nustebinsi, maniškis užprotestavo seną Nikodemas, sakė skamba keistai
o apsistojome ties Or…
ssonataa parašė:
Man labai gražiai skamba, vienintelis dalykas, kuris ne prie dūšios - vardo reikšmė
marie claire parašė:
o apsistojome ties Or…
tai aš taip ir supratau, nes jei jau tokį vardą radot, vadinasi, žinot, kas ir iš kur
amiunte parašė:
tai aš taip ir supratau, nes jei jau tokį vardą radot, vadinasi, žinot, kas ir iš kur![]()
as dar galvoju sunu pawadinti arnando vardu kaip jums toks vardas?
marie claire parašė:
Man labai gražiai skamba, vienintelis dalykas, kuris ne prie dūšios - vardo reikšmė![]()
o kuom bloga?;) visai idomu..man tai reikstu-tvirtuma
nestuke_29 laukianti stebuklo parašė:
Neblogai:)bet jei lt gyvenat,dadekit galune:)Arnandas
liubanecka parašė:
o kuom bloga?;) visai idomu..man tai reikstu-tvirtuma![]()
Reiškia "kalną, kalnietį", mintis duoti tokį vardą kilo nuo antikinių dramų, bet vat tas kalnietis vienintelė bėda
Man patiko jis kaip mitinis personažas...
marie claire parašė:
Man labai gražiai skamba, vienintelis dalykas, kuris ne prie dūšios - vardo reikšmė![]()
Kalnietis? As sieju sia reiksme su tikslo siekimu ;). Mano pacios toks vardas, puikiausiai atspindi charakteri jo reiksme ;)
nestuke_29 laukianti stebuklo parašė:
Grazus, vadina siuo vardu jau ne vieni teveliai
Simpatukas_ parašė:
Kalnietis? As sieju sia reiksme su tikslo siekimu ;). Mano pacios toks vardas, puikiausiai atspindi charakteri jo reiksme ;)
bet as dar vis mastau ,koki duoti varduka savo spinduliukiui. :)*
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai