Lėjaa parašė:
Sveikos, kokia Jūsų nuomonė:
- 02 03 HCG - 999/ PRG - 77,83
Viskas gerai. Prg yra svyruojantis. Pakartokit po poros dienų prg dar, pasitikrint ar svyruoja, ar visgi krenta. Kol kas situacija nėra nei kritinė, nei labai skubi.
Lėjaa parašė:
Viskas gerai. Prg yra svyruojantis. Pakartokit po poros dienų prg dar, pasitikrint ar svyruoja, ar visgi krenta. Kol kas situacija nėra nei kritinė, nei labai skubi.
Lėjaa parašė:
Prg kintantis hormonas, kiek man gyd sake jis gali net ta pacia diena rodyti skirtingus skaicius. Kokiais matmenimis pas jus matuojama, ir kokios normos pagal laboratorija? 😊
angel_777 parašė:
Prg kintantis hormonas, kiek man gyd sake jis gali net ta pacia diena rodyti skirtingus skaicius. Kokiais matmenimis pas jus matuojama, ir kokios normos pagal labor…
Matuojama nmol/l. Matavimus pridedu. Taaaaip visko bijau po turetų patirčių, kad dabar atrodo viskas baugina.
Greta.si parašė:
Sveikos kaip manot ar norma? Siandien yra 14 diena po ovitrelle suleidimo, dar tik pati pati pradzia kaip suprantu. Gal is patirties galit pasidalinti ka toliau dar…
Prg manau zemokas
Lėjaa parašė:
Matuojama nmol/l. Matavimus pridedu. Taaaaip visko bijau po turetų patirčių, kad dabar atrodo viskas baugina.
Manau pabandykit po poros dienu pakartoti prg bent, nera kritiskai zemas, bet jei krenta matysit ir galesit papildomai vartoti, dar tikrai nebus velu 😊
Estela123 parašė:
Sveikos merginos gal galit pakomentuoti tyrimus pagal mane ieina į Liutenine fazė arba pirmas trimestras kaip žinot kuris? (Pirmas langelis)
Visu pirma koks tyrimas? Nupjovėt viską
Ok1ukas parašė:
Visu pirma koks tyrimas? Nupjovėt viską
Progesteronas🙊
Estela123 parašė:
Progesteronas🙊
Vien tik progesteronas šiuo atveju jums nieko nepasakys. Jei yra galimybė - pasidarykite HCG ir žinosite, kaip interpretuoti ir to paties progesterono rezultatus
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai