dianike1980 parašė:
musu mazosios krikrtynos rugpjucio 26d. gal ir tolokai bet po biskuti viska renkuos. jau mazajai suknele turiu tik reikia biski pataisyti nezinau ka manot ar nepe…
Manau mazom princesem nera per prastos suknutes... labai grazi
dianike1980 parašė:
musu mazosios krikrtynos rugpjucio 26d. gal ir tolokai bet po biskuti viska renkuos. jau mazajai suknele turiu tik reikia biski pataisyti nezinau ka manot ar nepe…
Manau mazom princesem nera per prastos suknutes... labai grazi
pilote parašė:
Super buteliukai, kur radot, jei ne paslaptis?![]()
xsaulutex parašė:
Va sita tema ir norejau klausimeli paklausti. Visos snekat apie stalo puosmenas, smulkmeneles ir pan, o kaip su jusu paciu apranga? Ar renksities tiesiog graziai ar…
Del vyru tai man patare kriksto mama mano, kad bent fotosesijoje but su svarkais, kad nesusilietu krikstukas baltai aprenktas su baltais vyru marskiniais, ir aciu jai uz si komentara
dianike1980 parašė:
Grazi suknele, tikrai neperprasta
dianike1980 parašė:
kazkuri mama turejo ideju su saldainiukai as uztikau kai ka irgi tinkancio ar tinka krikstynom kaip manot?
Labiau tiktu vadinamiems baby shower
sirsulyte parašė:
Mes sukneles siusimes.Uz fotografo 3val.reiks moket 160€. Imetu,sukneliu pavyzdi. Tik per liemeni bus ryskus raudonas kaspinas, o ant sijono keletas raudonu dru…
Grazios sukneles
sirsulyte parašė:
Cia tie buteliukai, visokiu dydziu yra. m.aliexpress.com/search.htm?keywords=small+bottles+with+corks
AČIŪ
dianike1980 parašė:
kazkuri mama turejo ideju su saldainiukai as uztikau kai ka irgi tinkancio ar tinka krikstynom kaip manot?
As situs per ebay irgi nusiziurejau saldainiukams det
Jei ne per vėlu, norėčiau aš irgi tų žaidimų
[email protected]. Labai pravers ir vyrui, nes jis dainuoja ir praveda šventes
Mūsų krikštynos bus liepos 30 d., švęsime savo sodyboje, dar nieko neturiu susiruošusi, tik pažįstamą fotografę, kuri už viską paims tik 60€
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai