9920916 parašė:
O man buvo du iš eilės kartais kiausintakyje antru kartu išėmė visa kiausintaki po keliu menesiu pastojau ir pavyko sėkmingai išnešioti 🙂
Sveiki. O pas jus buvo skirtinguose kiaušintakiuose ar tam pačiam?
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnį9920916 parašė:
O man buvo du iš eilės kartais kiausintakyje antru kartu išėmė visa kiausintaki po keliu menesiu pastojau ir pavyko sėkmingai išnešioti 🙂
Poppy parašė:
Niežtėdavo ir sudurdavo dar gal kelis mėnesius, bet man dukart pjovė per tas pačias vietas, tai manau dėl to ilgiau ir randai liko.
As dar suzinojau,kad turejau komplikacija operacijos metu, pradure jie man gimda. Kai gydytojas atejo i palata jis pasakojo, kad kazkas kraujavo ir jie sutvarke,kadangi ne sava kalba ir siaip medicininiai terminai. Bet kazkaip susiradau appse israsa apie savo operacija ir ten irgi parasyta komplikacija bet tikrai nu nesuprantu apie ka, bandziau ir su gpt issiversti, bet neverte normaliais suprantamais zodziais. Nusiunciau draugei,kuri dirba ligonineje anesteziologe.. tai ji ir pasake,sako tau jie pradure gimda.. sako tia neaisku kaip tau dabar bus su nestumu. Sakau gyd sake,kad ner problemu pastoti, na sako twip pastoti gal ner problemu bet neaisku kaip implantacina pavyks, nes randa gimdoje.
mazojiass parašė:
Tam paciam abu kartus
Po.saule parašė:
Užjaučiu labai. Ar jūs kiaušintakių pratekamumo nedarėte? Svarbu žinoti. Man profesorius endokrinologas sakė, kad tam tikrais vaistais yra galimybė ,,nustumti" nėšt…
Po pirmo negimdinio nieko nesidariau. Ėjau pas kelis skirtingus ginekologus, tačiau visi kaip susitarę sakė, kad taip kartais tiesiog nutinka ir nieko daryti dėl to nereikia. Nei tirtis, nei sekti ovuliacijos. Po antro negimdinio toje pačioje pusėje (abu kartus pastojau iš karto pabandžius), tai jau gavau klausimų, ar tyriausi tą ir aną 😀 Buvau truputį pikta. Na bet tada padarė pratekamumą su putomis. Parodė, kad abu yra pratekami, tačiau tas pažeistas vos vos prateka. Tai čia nieko gero, nes tik suteikia galimybę vėl pastoti ne vietoje.
Bet čia seniai jau buvo. Jau viską išsisprendžiau. 😉
Mirra parašė:
Labas vakaras, merginos, man negimdinis nėštumas, suleido metotreksato, gal galit pasidalinti kaip po vaistų jautėtės? Kada mm prasidėjo? Ir kada jau planavote kitą…
Sveiki,
Laikykitės ir stiprėkit. Čia matyt dauguma yra po laporaskopijos, ne medikamentinio gydymo, tad matyt nedaug kas turim ką atsakyti. Daugiau reddite rasit info, manrods užsieny dažnesnis šis metodas, kiek skaitinėjausi :/
Sveikos, liepos 9 d. Turejau negimdini nestuma, ji isoperavo, kiausintaki paliko, sake buvo isitaises pavioje kiausintakio pradzioje, net nereikejo pjauti, tiesiog graziai "ismelze", daktare sake ilgai nelaukti ir rudeni vel bandyti. Dabar vel pastojau, nuojauta kazkodel sako, kad is tos pacios puses buvo pastojimas, testai pradejo vaiduokliuoti 8dpo, 11dpo hcg buvo 37,9, ciklas iprastai trunka 30 d., tad menesines tik kita savaite numatomos.
Su ektopiniu viskas buvo kitaip, nestumos testas vaidokliavo tik po numatomu menesiniu, vis tepliodavo. Ar yra laimingu istoriju, kurios pastojo po ektopinio sekmingai is tos puses, kurioje buvo negimdinis?
gjete parašė:
Sveikos, liepos 9 d. Turejau negimdini nestuma, ji isoperavo, kiausintaki paliko, sake buvo isitaises pavioje kiausintakio pradzioje, net nereikejo pjauti, tiesiog …
Jei jums ,,ismelze" suprantu tarsi prapute kiausintaki, tada taip - imanoma. Todel ir siule nelaukti, nes pratekamumas geras. Skubekite pas ginekologe, kad patvirtintu kur nestumas. Jis matomas kai hcg 2000. Mano atveju kiausintakis buvo nepratekamas, pastoti buvo imanoma tik per kita (pratekama) puse.
Sveikos, kurios turejote laporaskopija, bent jau man pasalino viena kiausintaki, bet mano klausimukas, kada sulauket menesiniu? Tikiu,kad gali buti visom skirtingai,bet nzn man jau neramu, rugsejo 14d turejau operacija, menesiniu dar neturejau, lyg kraujavimas pasirodo,galvoju va jau, bet kazkaio 3 kartus apgavo. Visas atostogas kaip
Ant adatu buvau. Labai noreciau pas gydytoja pasirodyti, nes buna paskauda pilva,apacia. Nezinau ar normalu.
g_mam parašė:
Sveikos, kurios turejote laporaskopija, bent jau man pasalino viena kiausintaki, bet mano klausimukas, kada sulauket menesiniu? Tikiu,kad gali buti visom skirtingai…
Sveiki, Man normalios mėnesinės buvo 35 d. Nuo antros laparoskopijos.
O Jums nebuvo privalomas vizitas 4 sav po laparoskopijos? Aš ėjau pas ginelogę lygiai mėnesis po, pasakė kad vyksta ovuliacija ir kada maždaug susirgsiu.
Bet man kiaušintakio nešalino. Nors pirma ovuliacija po op. buvo tam pačiam, kuriam ir operavo
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai