2for1 parašė:
Aha tikrai, ir kyla, lyg ir dvigubeja. Gal kartosite hcg?
Pasidariau dar šiandien
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnį2for1 parašė:
Aha tikrai, ir kyla, lyg ir dvigubeja. Gal kartosite hcg?
Pasidariau dar šiandien
Mon19 parašė:
Sveikos, noriu paklausti mamyčių nuomonės. Vakar buvau pas ginekologę, ji apžiūros metu iš kart pasakė, kad nesivysto gimdoje. Paslutinės mm buvo sausio 8, kaip ir …
Aišku,dar visai maža puslyte ,kuri gali paaugti ,palaukite dar saw kokia ,ir nueikite i echoskopa dar kartelį ....niekur neskubekite
Sveikos, gal kam aktualu- šiuo metu renkama Krizinio nestumo centro organizuojama savitarpio paramos grupe, patyrusioms persileidima ar kudikio netekti. Daugiau info Krizinio nestumo fb puslapyje: https://www.facebook.com/share/p/A6ijj1dKuixyjyVR/
Timriau
migle-migle123 parašė:
Sveikos, trečiadienį dariausi hcg tyrimą kur rodiklis buvo 76. Apsidžiaugiau nes nėštumas kaip ir yra. Tačiau vakar susirgau mm ir taip gausiai ir skaudžiai. Ar gal…
Tikriausiai įvyko persileidimas , bet būtinai nueikite pas ginekologė paziures ar viskas issivale ,jei įvyko persileidimas .stiprybės
kodelciuke23 parašė:
Sveikos, laukia uz keliu d genetikas kaune, ir prasidejo mm. ar verta vaziuoti? gal kazkam taip buvo ir neissiunte atvaziuot veliau? nes kiek teko skaityt kad geria…
aš dariausi kariotipo sirgdama ir su temperatūra, klausiau daktarės ar tai gali turėti įtakos, atsakė, kad chromosomos nuo to nepakinta, tad įtakos neturi
buvau pas gydytoją, per savaitę nėštumas padidėjo tik 2dienas.. 2vaikučius jau turiu su pirmuoju vyru.. 6-as jau persileidimas pareina. Vienas persileidimas pats pirmas nėštumas. Su antruoju vyru jau bus penktas persileidimas.. ši būsena man jau žinoma, skauda, labai skauda. Kiekvienąkart atrodo lengviau išgyvenu, bet tuo pačiu atrodo lyg pirmą kartą.. sėkmės visoms kitoms
ir patarimas.. jei neramu- nesėdėkit ir nelaukit.. darykitės visus echo privačiai, visus hcg ir prg, nes jei nebūčiau dariusi, vaikščiočiau nežinia kiek laiko su iliuzija, kad pagaliau po 2metų bandymo mums pavyko, deja.....
Mon19 parašė:
Sveikos, noriu paklausti mamyčių nuomonės. Vakar buvau pas ginekologę, ji apžiūros metu iš kart pasakė, kad nesivysto gimdoje. Paslutinės mm buvo sausio 8, kaip ir …
Kaip Jums? Man tai nustojo vystytis.. per savaitę paaugo tik 2 dienas.. nežymiai pakrito hcg ir prg
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai