maze86 parašė:
Labas. Po vaistu nutraukimo savaime prasidejo po 4 dienu. Turejo buti 7 sav
kokius vaistus nutraukete? gal
turite omeny progesterona?
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįmaze86 parašė:
Labas. Po vaistu nutraukimo savaime prasidejo po 4 dienu. Turejo buti 7 sav
vanilinis-dangus parašė:
Taip, ir estrofema
Sveikos, penktadieni turejau operacija del nesivystancio, dare atsiurbima. Klausimas ar yra grupeje dariusiu sia procedura ar buvo po operaciniu laikotarpiu stiprus skausmai? Kraujavimas visai negausus, bet skausmai nezmoniski uzeina. Galvoju ar vaziuot jau i priemima, ar cia normalu po tokios proceduros.
Gydytoja skyre tik antibiotikus, apie nuskausminamuosius nieko neuzsimine, tai pagalbojau, gal neturetu tiek skaudet...
Aurore_ parašė:
Sveikos, ar būna kokie.nora požymiai,kai nesivysto? Ar visos jautėt,kad simptomai nėštumo sumažėja,kurie prieš tai buvo? Man įtaria nesivystantį,tačiau nėštumo simp…
Jauciat simptomus ar ne visiskai nk nereiškia,turėjau du nesivystancius nestumus jie jau nebesivyste o simptomus jaučiau,gimda kaip buvo svari taipat dar visa menesi jaučiau ir pykinima krūtine,cia yra mitu mitas apie tuos smitomus jeis vadovautis visiskai nereiktu.
svajonese parašė:
Jauciat simptomus ar ne visiskai nk nereiškia,turėjau du nesivystancius nestumus jie jau nebesivyste o simptomus jaučiau,gimda kaip buvo svari taipat dar visa men…
Taip ir galvojau sulaukti tokio atsakymo, nors iš tiesų tai kol laukiu ieškau bent kažkokio nusiraminimo...
Aurore_ parašė:
Taip ir galvojau sulaukti tokio atsakymo, nors iš tiesų tai kol laukiu ieškau bent kažkokio nusiraminimo...
Visos mes taip darom ieškom ramybes sielai,bet vienintelis vaistas tai laikas atsakys y visus klausymus 💗
Aurore_ parašė:
Sveikos, ar būna kokie.nora požymiai,kai nesivysto? Ar visos jautėt,kad simptomai nėštumo sumažėja,kurie prieš tai buvo? Man įtaria nesivystantį,tačiau nėštumo simp…
Pagal ką jums sprendžia, kad nesivysto? Gal per anksti dar jums.. Man simptomai nedingo, skaudėjo krūtinę, rytais pykino, bet tie simptomai nuo pat pradžių buvo labai silpni, tokie ir išliko iki pat diagnozės.
Jurintaaa parašė:
Pagal ką jums sprendžia, kad nesivysto? Gal per anksti dar jums.. Man simptomai nedingo, skaudėjo krūtinę, rytais pykino, bet tie simptomai nuo pat pradžių buvo lab…
Tai būtent nusprendė pirmą kartą pamatę. Tiesiog širdelės veiklos nematė ir taip pasakė. Nuteikė blogiausiam. Apie nutraukimą kalba. Aš pati pasakiau lauksiu,nieko nedarom,o iš gydytojų pusės tik skubinimą nutraukti išgirdau...
Aurore_ parašė:
Tai būtent nusprendė pirmą kartą pamatę. Tiesiog širdelės veiklos nematė ir taip pasakė. Nuteikė blogiausiam. Apie nutraukimą kalba. Aš pati pasakiau lauksiu,nieko …
Nueikit antrai nuomonei. Aš tris kartus buvau, kol tikrai pasakė, jog jokių šansų ir kad abu žirniukai nebesivysto.
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai