ZzzuikisSS parašė:
Panašu , kad vis tik nemeluoja man testukai . Bet ar neturėtų būt ryškiau jau veluojant ? Ar CC nėra jautrūs? Baimės pilnos kelnės . Pas ginę tik 15 dieną 🙈…
Super, lengvo laukimo, saugokit save🤗
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįZzzuikisSS parašė:
Panašu , kad vis tik nemeluoja man testukai . Bet ar neturėtų būt ryškiau jau veluojant ? Ar CC nėra jautrūs? Baimės pilnos kelnės . Pas ginę tik 15 dieną 🙈…
Super, lengvo laukimo, saugokit save🤗
ZzzuikisSS parašė:
Visada turejau svajonę tai padaryti🙈😀 su šiuo testu. Nesu gyvenime jų bandžius .
Man rodė pora dienų. Sveikinimai didžiausi! 🥰
ZzzuikisSS parašė:
Visada turejau svajonę tai padaryti🙈😀 su šiuo testu. Nesu gyvenime jų bandžius .
As ir turiu sita svajone🙈Lb tikiuosi, kad dar issipildys🙏Labai sveikinu, tvrito zirniuko❤️
Lauritele parašė:
Man rodė pora dienų. Sveikinimai didžiausi! 🥰
Ačiū ❤️ blemba, aš vyrui nieko nesakius gyvenu. Gimtadienis ji ant nosies. Bet tada tiek nerodys🙈 galvojau 15 balandžio pas ginę, tada , arba mėnesio gale pasakyciau per jubiliejų 😀 reiks dar įsigyt😀 nes apsidžiaugiau paskaičius užsienio puslapy, kad clear blue teigiama rodo apie 6 men. Neigiamas dingsta per para-dvi.
ZzzuikisSS parašė:
Ačiū ❤️ blemba, aš vyrui nieko nesakius gyvenu. Gimtadienis ji ant nosies. Bet tada tiek nerodys🙈 galvojau 15 balandžio pas ginę, tada , arba mėnesio gale pasakycia…
Teisingai skaitet, paprastas testas tik su zodziu nėščia rodo puse metu, o tie su savaitem tik 12-24 val.
Pukiss parašė:
Teisingai skaitet, paprastas testas tik su zodziu nėščia rodo puse metu, o tie su savaitem tik 12-24 val.
Supratau. Ačiū ❤️
Kilki parašė:
Sveikos prieš porą dienų kėliau tekstuką, kurį dariau vakare ir iš benu vaistinės...na tokie nepatikimi testukai.. Šiandien jau ryte pasidariau medį plius juostelę.…
Turite ❤️
1kruopytė parašė:
Turite ❤️
Ačiū, kažkaip net negaliu patikėt 😁 širdis kulnuose, ryt pasidarysiu dar
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai