Alter.e parašė:
Be abejo galiu!
Aš pirkau per Ovobank 8 kiaušialąstes. Iš viso mokėjome 4650 EUR. 4300EUR ląstelės…
Dėkoju Jums! Ar grąžina bankas dalį pinigų už nepavykusį apvaisinimą?
Alter.e parašė:
Be abejo galiu!
Aš pirkau per Ovobank 8 kiaušialąstes. Iš viso mokėjome 4650 EUR. 4300EUR ląstelės…
Inanana parašė:
O gal is gametia pigiau? Jie abu yra ukrainoje?
Abu bankai yra Ispanijoje. Manau dažniau parenkamos donorės ukrainietės, nes labiausiai tinka mūsų tipą.
Dėl kainų Gametia nelabai žinau, kažkaip neradau informacijos. Bet nelabai daug pasirinkimo turime mūsų situacijoj... Tiksliai nepamenu kaip man pristatė abu bankus. Gal tuo metu Ovobank turėjo daugiau galimybių? Kai kalbėjau dabar, aiškiai nepasakė, kad kažkuris geresnis nei kitas.
Donoro informacija: ūgis, svoris, BMI, akių spalva, plaukų spalva ir tipas, odos spalva, tautybė, kraujo grupė, amžius.
Dov1987 parašė:
Deja, čia jau ne banko atsakomybė. Labai sunku pasakyti kurioje vietoje nepasisekė. Pirmojo kėlimo embrionas buvo geros kokybės, bet neprikibo. Čia jau mano pusėje kažkas įvyko. Kintamųjų šimtai, tad nėra aišku, kad būtinai dėl banko kaltės nepavyko.
Alter.e parašė:
Deja, čia jau ne banko atsakomybė. Labai sunku pasakyti kurioje vietoje nepasisekė. Pirmojo kėlimo embrionas buvo geros kokybės, bet neprikibo. Čia jau mano pusėje …
Mes dareme su donoro sperma ivf, turejom 3 blastukus. Svieziame cikle kele 2, is kuriu vienas buvo 4aa kokybes, deja nei vienas nekibo.
3-iaji salde, jis buvo 2BB kokybes, ir darant FET pavyko.
Ne visad ir su donoru turtu deja iskart pavyksta...
Alter.e parašė:
Deja, čia jau ne banko atsakomybė. Labai sunku pasakyti kurioje vietoje nepasisekė. Pirmojo kėlimo embrionas buvo geros kokybės, bet neprikibo. Čia jau mano pusėje …
Ar darėte pasiruošimą prieš įkėlimą, kalbu apie papildų vartojimą tris mėnesius prieš procedūrą (ar stiprinote save).
Dov1987 parašė:
Ar darėte pasiruošimą prieš įkėlimą, kalbu apie papildų vartojimą tris mėnesius prieš procedūrą (ar stiprinote save).
Uoj taip, jau 2m. visaip stiprinuosi. Ko tik negeriu, ko tik nesportuoju... Labai sunku atsakyti kodėl vieną kartą pavyksta, o kitą ne. Antuoju kėlimu nėštumo testas buvo teigiamas, tačiau patys embrionai buvo prastęsnės kokybės ir nesivystė. Antruoju kėlimu progesterono lygis buvo daug didesnis, šiek tiek kitoks protokolas. Gal dėl to pavyko geriau.
Alter.e parašė:
Uoj taip, jau 2m. visaip stiprinuosi. Ko tik negeriu, ko tik nesportuoju... Labai sunku atsakyti kodėl vieną kartą pavyksta, o kitą ne. Antuoju kėlimu nėštumo testa…
Į kokį rodiklį labiausiai reikia atkreipti dėmesį. Nes aš taip pat vartoju įvairius papildus, tik su sportu nelabai draugauju
Alter.e parašė:
Uoj taip, jau 2m. visaip stiprinuosi. Ko tik negeriu, ko tik nesportuoju... Labai sunku atsakyti kodėl vieną kartą pavyksta, o kitą ne. Antuoju kėlimu nėštumo testa…
Jeigu buvo kibimas, bet pabego, gali buti del skydliaukes priezasciu, imuniniu bedu, galimu gimdos polipu; nebutinai bloga embrionu kokybe leme kad pabego
O jusu vyro turtas viskas OK? Neturi nukrypimu? Nes vyro turto kokybe irgi gali itakoti IVF sekme/nesekme.
Dov1987 parašė:
Į kokį rodiklį labiausiai reikia atkreipti dėmesį. Nes aš taip pat vartoju įvairius papildus, tik su sportu nelabai draugauju![]()
Čia jau reiktų kreitpis į gydytojus. Mes ir mūsų kūnai visos labai skirtingos, tai reiktų atlikti išsamesnius krauo tyrimus pasitarus su gydytoju ir tuomet jau aptarti į ką atkreipti dėmesį. O papildai puikiai į naudą
Pati geriu tokius tradicinius - žuvų taukai, vit.D, folio rūgštis, Q10, cinkas.
Meshka parašė:
Jeigu buvo kibimas, bet pabego, gali buti del skydliaukes priezasciu, imuniniu bedu, galimu gimdos polipu; nebutinai bloga embrionu kokybe leme kad pabego![]()
Na, mes jau kai kėlėme embrionus ir gydytoja ir embriologas sakė, kad potencialo teoriškai yra, bet nereiktų labai tikėtis. Ir mano ir vyro tyrimai lyg geri. Bet žinoma, pakartoti nepakenktų. Aš labiau manau, kad čia susiję su perimenopauze ir mano pačios hormonais. Bet čia jau žinot, googlinimo ir savidiagnostinės teorijos :DD Kažkaip pasitikiu gydytoja ir jos kompetencija, tikiuosi jei ką pamatytų tai jau nepraleistų.
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai