nusivylusi parašė:
Sveiki noriu paklausti ar kam taip buvo ir ar tai normalu. Man dabar 12 savaite o kai matavo pilva gimda pakilusi jau 10 cm virs gaktos.
o gydytoja nepasakė, ar tai normalu ar ne?
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįnusivylusi parašė:
Sveiki noriu paklausti ar kam taip buvo ir ar tai normalu. Man dabar 12 savaite o kai matavo pilva gimda pakilusi jau 10 cm virs gaktos.
o gydytoja nepasakė, ar tai normalu ar ne?
nusivylusi parašė:
Tai va kad nepasake. Labai neramu dabar nes pries sy nestuma turejau 4 didelius persileidimus ir 1 pastojima ne vietoje
Neįsileisk blogų minčių, galvok tik pozityviai ir viskas bus gerai
nusivylusi parašė:
Tai va kad nepasake. Labai neramu dabar nes pries sy nestuma turejau 4 didelius persileidimus ir 1 pastojima ne vietoje
Keista, kad po tokiu nelaimiu daktare taip aplaidziai ziuri...
Merginos, pasidalinkit patirtimi, kiek laiko truko kraujavimas? Man trečia diena po persileidimo (priverstinis medikamentais dėl nesivystančio taip ilgai laukto žirniuko), o kraujuoju šviežiu lyg iš žaizdos krauju, maudžia visą pilvą, lyg ir žarnynas sudirgintas, visą pučia, raižo. Nežinau, ar turi taip būti. Neramu be galo....
Radvila parašė:
Merginos, pasidalinkit patirtimi, kiek laiko truko kraujavimas? Man trečia diena po persileidimo (priverstinis medikamentais dėl nesivystančio taip ilgai laukto žir…
Labas, man jau 11 d po naturalaus persileidimo ir iki siol jauciu raizyma, nugaros maudoma. O pirmom dienom buvo vien tik sviezias kraujas, jeigu jo kiekis nemazes irjeigu temperatura sukils tada siulyciau kreiptis i gydytojus... Laikykis, po keliu dienu turetu pageret
šiaurė123 parašė:
Sveikos. Praejo beveik menuo po persileidimo ir jau pora savaiciu nebebuvo kraujo, bet sian kazkokios vel isskyros atsirado negausios. Ar Jum taip buvo???
O negali čia būti Jūsų naujo ciklo pradžia, naujos mėnesinės?..
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai