Plytelė parašė:
Kiek dienų vėluoja mm?
Neveluoja
ciklas 29-35d. Siandiena 30 c.d.
Plytelė parašė:
Kiek dienų vėluoja mm?
Neveluoja
ciklas 29-35d. Siandiena 30 c.d.
mėttinė parašė:
Neveluojaciklas 29-35d. Siandiena 30 c.d.
Tai gal dar neateis tos nelauktosios mm
Man NT visuomet irgi rodė balta balta kur dairais..o tik vėlavo 1 d. ir viskas - ryškuma
Plytelė parašė:
Tai gal dar neateis tos nelauktosios mm![]()
Man NT visuomet irgi rodė balta balta kur dairais..o tik vėlavo 1 d. ir viskas - r…
Bet jum is pirmo ciklo pavyko
o mum jau ilgai nesiseka...neisivaizduoju net tos akimirkos, kai isvysiu II. Tai atrodo taip nerealu ir tolima...
Siaip testu daugiau negadinsiu si men. Jau nusiteikua sulaukt mm
mėttinė parašė:
Bet jum is pirmo ciklo pavykoo mum jau ilgai nesiseka...neisivaizduoju net tos akimirkos, kai isvysiu II. Tai atrodo taip nerealu ir tolima...
Taip, pavyko iš pirmo karto. Nesitikėjau, todėl džiaugsmo buvo dar daugiau.
KOKIA NESAMONĖ!!! Paskambinau i poliklinika, kad uzsirasyt pas ginekologe...tai sako: reikia pirmiausia pas seimos daktare uzsirasyt, o jinai gali priimti tik nuo liepos 13 dienos..galvoju nu normaliai...jeigu taip laukt iki seimos daktares tai kiek laiko reikes laukti ginekologes vizito..bandysiu skambinti tiesiogiai i daktares kabineta ir tartis kad su papildomu taloneliu priimtu..nes nu nesamone
Plytelė parašė:
Taip, pavyko iš pirmo karto. Nesitikėjau, todėl džiaugsmo buvo dar daugiau.KOKIA NESAMONĖ!!! Paskambinau i poliklinika, kad uzsirasyt pas ginekologe...tai sako: reikia pirmiausia pas seimos daktare uzsirasyt, o jinai gali priimti tik nuo liepos 13 dienos..galvoju nu normaliai...jeigu taip laukt iki seimos daktares tai kiek laiko reikes laukti ginekologes vizito..bandysiu skambinti tiesiogiai i daktares kabineta ir tartis kad..
Kiek žinau papildomus talonėlius pas šeimos daktarą dalina rytais kai tik atsidaro polikinika, bent jau vilniaus karoliniškių ir šeškinės poliklinikose tikrai taip yra
esu pora kartų taip įsiprašius pas šeimos daktarą ;) o jeigu jum tik siuntimo reikia tai jį gali ir budintis daktaras išrašyt
![]()
O aš va nuo šeštadienio vakaro pradėjau kraujuoti, vakar net vaistai nuo skausmo nepadėjo, bet guodžiuos kad pradėjo savaime valytis, gal greičiau viskas ir pasibaigs.. nors vis tiek galvoju kad rytoj reikia į VGN nuvažiuot, kad pažiūrėtų ar gerai ten viskas valosi
gal duok D pavyks išvengt visų nemalonių procedūrų.. jau netgi ovuliacinių testukų vėl užsisakiau ir nekantrauju kada vėl galėsiu ovuliaciją gaudyt
Gretanyte parašė:
Skambinau į šeškinės polikliniką ir nedavė man jokio papildomo talonėlio. Toje registratūroje vištos
[email protected] parašė:
O mums jau metukus nesisekakiekviena menesiuka gaudom ouliacija ir nieko
Dvieju juosteliu testuke laukiam kaip kokio stebuko...
Ateis laikas - pasiseks
aš tikiu, kad visoms pasiseks
[email protected] parašė:
O mums jau metukus nesisekakiekviena menesiuka gaudom ouliacija ir nieko
Dvieju juosteliu testuke laukiam kaip kokio stebuko...
O tyrėtės :)?
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai