vigu parašė:
Panos kurios daretes progesterono tyrima kada atsakymas atėjo? Aš šiandien pridaviau krauja ir man pasakė kad atsakymas bus tik pirmadienityrima dariausi m…
Taip. Medicina practica taip būna. Veža matyt kitur
vigu parašė:
Panos kurios daretes progesterono tyrima kada atsakymas atėjo? Aš šiandien pridaviau krauja ir man pasakė kad atsakymas bus tik pirmadienityrima dariausi m…
zalioji_arbata parašė:
Ir aš, kvailutė, turiu. Dariausi aš nejautrų testą, bet mano mmm turėtų lyg ir rytoj būt, tai tarkim, kad nebūtinai dar rodytų. Be to, vakare dariausi. Bet vis tiek…
As nedariau dar jokiu nt nes tikiu kad mm pareis vis gi. Jeigu dar ryt nebus mm tai tada jau reiks koki nusipirkti.
Rutuli parašė:
Nuo labes priklauso, Pnv, nei vienoj negausi tyrimu ta pacia diena, siuncia tai i Siaulius, Vilniu ir buna po 2d.ats
zalioji_arbata parašė:
Ir aš, kvailutė, turiu. Dariausi aš nejautrų testą, bet mano mmm turėtų lyg ir rytoj būt, tai tarkim, kad nebūtinai dar rodytų. Be to, vakare dariausi. Bet vis tiek…
pazystamas jausmas, man taip buvo 12dpo, skaudejo, liudejau, bet zinok praeis, tada jau laukiau mm su dziaugsmu,
kad pradeciau startuoti su nauja viltim.
imaginary parašė:
Sveikos. Apie laiką kada lelius gims, mes ir patys buvom pagalvoję, visai gražu būtų spalį, nes per abi dideles šeimas nėra gimusių tadagal norėtume apeit liepą…
Na man juokinga daryt vaika ant ,,teisingo" horoskopo,o kaip cia zinot kuris teisingas? Mano vienas dvynys,kitas svarstykles, abu geri zenklai man,myliu abudu iki begalybes
Vaidoushka parašė:
Sveikos,vaikscioju tiksinti bomba,jau snd ryt turetu mm prasideti. Vis pilva maudzia bet kol kas tyla. Kuri mm nelaukia siom dienom?
As ryt nelaukiu...
SunMoon parašė:
Nuo labes priklauso, Pnv, nei vienoj negausi tyrimu ta pacia diena, siuncia tai i Siaulius, Vilniu ir buna po 2d.ats
Kiek dariausi panevezi, tai kita diena buna atsakymai..
evellinkee parašė:
Taip. Kiti tyrimai, ir kitą dieną, yra. Priklauso nuo tyrimo
zalioji_arbata parašė:
Oj patikek, mane pyktis ima neispasakytas, gyvenu nuo mm iki mm. As irgi vakare dariausi vakar, na lauksiu 27dienos, mazai liko.
evellinkee parašė:
kurioj cia labej? nei vienu hormonu ar rimtu tyrimu negavau, o ju jau kruva dariau
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai