beata25 parašė:
Man likus 1d iki mm vakare nusipirkau ir pasidariau testa ir jau rode neryskia II, o pirma menesiniu fiena jau rode II ryskias, tai manau jau tikrai rodys testukas …
Įkalbėjot, šiandien vakare grįžus po darbų mėginsiu ir aš
beata25 parašė:
Man likus 1d iki mm vakare nusipirkau ir pasidariau testa ir jau rode neryskia II, o pirma menesiniu fiena jau rode II ryskias, tai manau jau tikrai rodys testukas …
Įkalbėjot, šiandien vakare grįžus po darbų mėginsiu ir aš
Schmer parašė:
Sveikutės. Gal kas esate susidūrusios su tokia situacija. 🤔 Paskutinės mm buvo 11-13 ir dabar turėtų būti 12-13. Beeet. 12-05 man pasirodė rusvas kraujas ir 4 d. ne…
Jei Jums mm 13d tai nera labai per anksti daryt nt. As jusu vietoj rytoj pasidaryciau
Schmer parašė:
Sveikutės. Gal kas esate susidūrusios su tokia situacija. 🤔 Paskutinės mm buvo 11-13 ir dabar turėtų būti 12-13. Beeet. 12-05 man pasirodė rusvas kraujas ir 4 d. ne…
Darykit testą jau rodyti gali 😊 jei dar tikrai implantacinis čia buvo rodys 👌
As su tokiu klausimeliu, neseniai atliko man ta tyrima nemokama kur tyre del gimdos kaklelio vezio, siandien paskambino is ligonines ir pasake kad tyrimas truputi blogas ir prase rytoj atvaziuoti, pasakiau kad esu nescia ir turiu vizita kitai savaitei, sake rytoj pasikalbesim ir nuspresim kaip ka daryti
Taip bijau dabar, gal nieko blogo bet tikriausiai reiketu kazkokius vaistus gerti, bet dabar laukiuosi tai nezinau kaip bus, o gal pasakys kad negalima gimdyti ir t.t
Gal buvot kas susidurusios? visko prisigalvoju jau...
beata25 parašė:
As su tokiu klausimeliu, neseniai atliko man ta tyrima nemokama kur tyre del gimdos kaklelio vezio, siandien paskambino is ligonines ir pasake kad tyrimas truputi b…
Laba. Kur nemokamai daro tai ima onkocitologini tepinėlį paprastą. Ir iš savo praktikos sakau, kad labai dažnai būna klaidingas. Dažniausiai jei yra pakitimų pasiūlo pasidaryti tą tepinėlį tik skystoje terpėje. Tada dažniausiai atsakymai būna geri, nes ji daug tikslesnis
Nenusiminkite ir turėkite mintyje kad šis paprastas tyrimas nėra toks tikslus ir gali klaidingai rodyti
Princesitta parašė:
Laba. Kur nemokamai daro tai ima onkocitologini tepinėlį paprastą. Ir iš savo praktikos sakau, kad labai dažnai būna klaidingas. Dažniausiai jei yra pakitimų pasiūl…
Man dare jau antra karta, nes pirma karta buvo blogas, tada dare antra karta uz kuri mokejau ir dabar jau po geru poros menesiu tik paskambino ir paprase atvykti, tai labai bijau kad jei tikrai reikes gydimo kaip bus su nestumu...
Bet tikiuos kad viskas bus gerai, Aciu uz informacija..
Tikek_savim parašė:
gal ka žinote apie šiuo? 🤔
25 miu, man patikimi
Tikek_savim parašė:
O dar vienas toks pradinuko klausimas. Tik nesijuokit. O jei vykęs kibimas ir numatomom mm dienom vyksta meile au vyru,ae negali pakenkt tam besimezgianciam nestumu…
Oi ne visa nestuma mylejomes kaip niekur nieko
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai