Eide23 parašė:
Man su krutine is vis nesuprantu kas darosi 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Tai ryt bus testukų rytas ? 😁
Eide23 parašė:
Man su krutine is vis nesuprantu kas darosi 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Skaistuole parašė:
Taaaip!😀
Savanytė parašė:
Sveikutės, pirmas ciklas kai bandysiu OV testukus. 🙈🙈🙈žalia čia visai. Kada jus juos pradedate daryti. Ir kas kiek laiko.
pradedu nuo 10cd per pietus😊
Savanytė parašė:
Sveikutės, pirmas ciklas kai bandysiu OV testukus. 🙈🙈🙈žalia čia visai. Kada jus juos pradedate daryti. Ir kas kiek laiko.
Pradedu vos pasibaigus mm
Savanytė parašė:
Jeigu tai pirmas ciklas, kada darotės testus, jūsų vietoje pradėčiau daryti iškart po mm. Aš praeitą ciklą dariausi iškart po mmm, 7cd pradėjau ir dariausi po du testus netgi, užgaudžiau 10cd, per pietus dar buvo blanku, o vakare jau max ryšku, būčiau gal ir neužgaudžius, jei po vieną testuką būčiau darius. ☺️ Nepagailėkite kantrybės, laiko ir testukų pirmam ciklui. ☺️
Merginos reik salės pagalbos 😀 pradėjau daryti OV testukus nuo 7cd. Tada jie buvo ryškesni nei kad daryti vakar ar šiandien. Bet to pačio piko atrodo nepavyko užgaudyt. Šiandien 13cd ir katik užgaudžiau laaaabai didelį kiekį kiaušinio baltymo išskyrų. Ta prasme dar nei viena mėnesį regis jų tiek nebuvo. Dabar pamaudžia dar pilvo apačią, labiau dešinį šoną. Ar jei dabar kibsim į darbus, nebus per vėlu?! 🥹
Sweetpea parašė:
Merginos reik salės pagalbos 😀 pradėjau daryti OV testukus nuo 7cd. Tada jie buvo ryškesni nei kad daryti vakar ar šiandien. Bet to pačio piko atrodo nepavyko užgau…
Ov ivyksta nebutinai 13cd
mano ciklas 28d. Si menesi ov ivyko tik 18cd
Eide23 parašė:
Ov ivyksta nebutinai 13cdmano ciklas 28d. Si menesi ov ivyko tik 18cd
![]()
Tai taip taip. Tiesiog kad išskyros šian pasirodė nors rytinis ir pietinis OV testukas nerėkė. Vakarykštis irgi ne. Šiandien net atrodo dalinai blankesnis nei vakar. Tai vat svarstau ar nebūsim pražioplinę jau 😅
Sweetpea parašė:
Tai taip taip. Tiesiog kad išskyros šian pasirodė nors rytinis ir pietinis OV testukas nerėkė. Vakarykštis irgi ne. Šiandien net atrodo dalinai blankesnis nei vakar…
Išskyros pasirodo kai organizmas ruosiasi ov. O diena kada paskutine ju buna - ov diena. Bet ju gali ir 5 dienas buti
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai