klajojanti parašė:
Man irgi 12DPO, bet aš jau turiu pasitvirtinus su HCG, kad prasidėjo procesai pas maneMan labiausiai pasireiškia krūtų pilnumas, spenelių skausmas ir vis tempia…
Man irgi šiaip toks dažnesnis noras,
klajojanti parašė:
Man irgi 12DPO, bet aš jau turiu pasitvirtinus su HCG, kad prasidėjo procesai pas maneMan labiausiai pasireiškia krūtų pilnumas, spenelių skausmas ir vis tempia…
Man irgi šiaip toks dažnesnis noras,
klajojanti parašė:
O kada pradėjot jausti šiuos simptomus? ☺️
klajojanti parašė:
O kur skaitėte gal rasite? Būtų įdomu ir man paskaityti, nes jau pora dienų tokios išskyros tęsiasi![]()
Cia forume lyg kazkuri rase, ar spalinuku grupes merginos, as nepamenu🤔 tuo metu nesureiksminau nes nejauciu jokiu simptomu ir laukiau mm dienos, o dabar jau krutis lengvai skauda, tempe pilvo apacia, ir tos isskyros, ne per gausios bet uzkliuvo
Gabi023 parašė:
Man dabar kai pagalvoji net juokinga kokie kvaili buvome, taip saugojomės, nes "dar ne laikas". Man studijas pabaigt, tada padirbti reikia, tada vestuvės gal palauk…
Gal paguoda bus ir vilties kiek, bet mes nuomojamame bute vis bandėm bandėm su vyru ir nekibo, tik issikraustem į namus naujus, šast ir pastojau ta mėnesį 😂 prieš tai bandėm puse metu
Lapė__ parašė:
Pučia pilvą, ir kai daugiau skysčiu atsigeriu, toks pykinimas lengvas.. o jums?
Pas mane bent pastaruosius kelis men budavo kad savaite bent prieš mm skauda juosmenį, strenus ir pan. Šį mėnesi jokių skausmų tik lengvas tempimas kairiam šone, vidinis jausmas kaip išsiputusio baliono, vakar kelis kart užmačiau gelsvų išskyrų.
Su tuo tinkamu laiku retai pasitaiko. Planavau 3 metų išleisti į darželį, nes mane dar besilaukiančią atleido, o tada kovidas, na palaikiau namie. Įsidarbinau ir ką mačiau dedantis darželyje nusprendėme, kad nereikia man tokio darbo ir tokios vaikų nepriežiūros ir atmestinio požiūrio į ugdymą. Tada karo grėsmė. Sutarėm, kad jau iki mokyklos rūpinsiuosi pati. Kadangi 37 ant nosies, kaip ir antro nebeplanavau.
Džydžy parašė:
As vyrui vakar pasakojau,kad kraujo tyrimai taipogi patvirtino nestuma, tai jis pakomentavo kad davai sikart neisprotekim kol nesulauksim to saugaus momento,3 men. …
Labai tikiuosi ir aš kad sulauksiu tu || pas mane yra hiperteze tai mums trugdo tas,gydytoja sureguliavo vaistus bet dar nekimba turbūt..reikės kita mėn eiti pas šeimos gydytoją kad vėl kraują pasidaryti ir stebėti normas...bet jau taip vyras sugraudino nes aš gal taip nesitikejau kiek jis,o jis taip tikėjosi ir atrodo negali padovanoti to ko abu labai norim ziauriai 🤦 o jums linkiu kad tik viskas pasitvirtintu ir būtų laimės pilni namai ♥️
SkorpionėK parašė:
Gal paguoda bus ir vilties kiek, bet mes nuomojamame bute vis bandėm bandėm su vyru ir nekibo, tik issikraustem į namus naujus, šast ir pastojau ta mėnesį 😂 prieš t…
Man irgi buvo tokia mintis, vyrui sakau zirniukas laukia naujų namų, gal šiuose nenori 😂 nu čia jau būtų labai gerai, jei ir nauji namai savi ir dar pastočiau 😂
barbytukas parašė:
O kada pradėjot jausti šiuos simptomus? ☺️
Krūtinės pilnumą ir spenelių skausmą jau realiai nuo 3DPO, net pačiai labai keista. Tempimas kokias 4 dienas jaučiasi, o šlapinimasis dar tik 1-2 d
Lapė__ parašė:
Merginos gal kam taip buvo, ar bent jau žinot ką tai galėtų reikšt, mm turi būt kovo pradžioj, šiandien 12dpo, nd atlikti viena syk per patį piką.. ir dabar pasival…
Jeigu ne mm pradžia ir tepliojimas bus vienkartinis galimai tai implantacinis kraujavimas
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai