Visos čia prakalbot apie metų laikus, tai ir aš pasisakysiu! mes visada labai norėjom ant pavasario arba vasaros, kad gimtų. Tai prieš tai irgi saugojomės, nes galvojom ai tai dar namai, ai tai neaišku dar ar laikas, ai tai čia bus šalta kai gims.. na ir atėjo tas laikas, sakom davai bandom, nes nu neaišku ar pavyks, maniškis sako oj pavyks iš 1 karto kodėl gi ne
na ir taip buvo, pavyko vos tik pagalvojus, tuo metu dar net nežinojau ka reiškia tie ov testai🙃 na ir pastojau lygtais praietą birželį, tai turėjau gimdyti na artėjant jau šiltesniems orams, tada taip apsidžiaugiau, nes sukrito viskas kaip pagal planą, na ir liepą įvyko persileidimas, kur priežastis taip ir nebuvo rasta, nes visi tyrimai all good, cistų, pks nieko neturiu ir niekada neturėjau.Tai ir paleidau tą mintį greitai.. O tada atrado pas mus netikėtai chlamidya, porai ciklų turėjom pauzę, gerem antibijotikus, ciklas pasikraipė.. na ir tada pagalvojom, mūsų gi visa šeima (ir mes tuo pačiu) gimusi spalį, lapkritį, gruodį ir sausį turime paskutinį gimtadienį per dvi nemažas šeimas.. tai praietas mėnuo iškrito nesamoningas matyt, ir va Dievulis laiko mums teigiamą testuką, kad ir mūsų žirniukas gimtų tuo pačiu panašiu laiku!! Tai labai labai tikiuosi, kad Jis mūsų neapvils šį kartą🥺🙏 bet šiaip, kai dabar jau nebepavyksta iš pirmo/antro/trečio ir tt karto bandymų, atrodo fainai pasigalvoti apie mėnesį ar dienas, bet šiuo metu, kai pamatėm po persileidimo jau kokius 5 neigiamus, ir tai vis dar tęsiasi, man jau net nesvarbu nei kokia lytis bus, nei koks metų laikas, nei koks mėnuo.. svarbu, kad išvis pavyktų ir viskas būtų gerai! Nes šiais laikais atrodo, kad lengvu,planuotu ir sklandžiu nėštumu gali džiaugtis išrinktosios..
Bet laikau špygas už visas, kad nesvarbu kada ir nesvarbu per kokį kelią, bet ateitų sveikas mažylis į kiekvienos gyvenimą.💕
Mes kai dar nei vieno neturim, ir tai buvo nesėkmingas pirmas blynas, tai mums tai kas kart labai jautru, vėl suprasti, kad nebepavyksta, tada net prisigalvoji, kas čia negerai, kodėl taip, ką ne taip darai.. bet žinot guodžia mane ši grupė labai, žinoti ir matyt, kad va aš ne viena, ir kiek daug turi kantrybės ir stiprybės kitos moterys, ir tada supranti, kad mes moterys, tokios stiprios asmenybės, kad sieksim savo tikslų iki galo ir svarbiausia nelikti pusiaukelyje💪