Pykčiūrna8 parašė:
Merginos, o tos kurios turėjot persileidimus, ar Jums niekas nepakito? Nes pvz, man per vaisingas dienas, jau antras ciklas po persileidimo, nebėra kiausinio baltym…
Nepakito, gal tik maziau skauda
Pykčiūrna8 parašė:
Merginos, o tos kurios turėjot persileidimus, ar Jums niekas nepakito? Nes pvz, man per vaisingas dienas, jau antras ciklas po persileidimo, nebėra kiausinio baltym…
Nepakito, gal tik maziau skauda
Pamenu, kai mes pradėjome planuoti nuo birželio vidurio, prisisvajojom, kad pavyks iš pirmo karto ir gims kovo mėnesį per vyro gimtadienį 😁 Vis ėjo mėnesiai, testai neigiami, prisigalvodavom visko - kodėl mums nesiseka, griaušdavau vis save, liūdėdavau.🤦♀️ O mama vis kartodavo, juk tu dar jauna, spėsi prisigimdyt tau 29, o kai mano svajonė buvo tapti mama iki 30-ies, visi tie žodžiai veikdavo mane viduje 😢
Tuomet spalio mėnesį man nustatė PKS, vėliau susirgau (aukšta temperatūra, sloga, kosulys), o gruodžio mėnesį apsiplikiau virintu vandeniu liemenį - negalėjau lankstytis 😐 Galiausiai sausį išvykome į kelionę, nusprendėm, kad reikia pailsėti ir grįžę kibome į darbus.
Šiandien 12dpo, ryt bandysiu gadinti testą, nes pirmą kartą jaučiu krūtinės stipresnį skausmą/pilvo maudimą - gal dabar pasiseks ir aplankys laimė 🙏 Svarbiausia pamačius neigiamą testą - bandyti toliau ir tikėti jog pavyks, nenuleisti rankų. Jūs visos esate nuostabios ir linkiu visoms sulaukti ||, o kurios sulaukė nuoširdžiai sveikinu, aukit ir stiprėkit 🤰❤️
Lori28 parašė:
Pamenu, kai mes pradėjome planuoti nuo birželio vidurio, prisisvajojom, kad pavyks iš pirmo karto ir gims kovo mėnesį per vyro gimtadienį 😁 Vis ėjo mėnesiai, testai…
Lauksim testo rezultatu ☺️☺️
Sveikos mergaites
snd pas mane 32cd. Ciklas buna 28d, taigi veluoja mm ir snd vel gadinau testa, atrodo kazka pamaciau🫣 bet labai neryskiai, todel ryt ryte kartosiu. Uzsirasiau pirmadieniui pas gine nes esu turesjusi nesekminga nestuma tai galvojau gal kazkas negerai del to mm pastrigo. Na ir lieka laukti vėl
Justina789 parašė:
O aš šiandien sulaukiau mm ,tai vyras nuliūdęs tada ir aš iš paskos..sako jis jau taip buvau įsitikinęs kad bus ir nieko...nu o dar vyras išvaro į komandiruotę per …
As vyrui vakar pasakojau,kad kraujo tyrimai taipogi patvirtino nestuma, tai jis pakomentavo kad davai sikart neisprotekim kol nesulauksim to saugaus momento,3 men. Taip sirdi suspaude, nes jam pirmoji netektis tokia pati skaudi,kad jis sikart net dziaugtis bijo.
Tai kaip jus sakot vyras nuliudo,ir as is paskos tai ir man tokios niurios nuotaikos.
Bet nenukabinkite nosies, ateis jusu laikas ir sulauksite savo dziaugsmo♥️
Good parašė:
Sveikos mergaitessnd pas mane 32cd. Ciklas buna 28d, taigi veluoja mm ir snd vel gadinau testa, atrodo kazka pamaciau🫣 bet labai neryskiai, todel ryt ryte karto…
Sveiki, gal nusifotografavote? Įdomu būtų palaužyti akis
klajojanti parašė:
Kaio smagu, kad šiandien ši tema tokia aktyvi ir tiek daug istorijų pasidalino kiekviena! Visą dieną sėdžiu ir skaitau. Siunčiu kiekvienai apkabinimus ir "baby dust…
As irgi dziaugiuoskad vis daugiau issikalbanciu, nes tai veikia terapiskai ☺️🤍
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai