Laukiugandro parašė:
Nestumo metu, normalu, kad pablogeja. Bet ta beda vistiek issprendziama, nesijaudinkit tiek🤍
dėl pačio gimdymo nervuojuos
kai lėks viskas lauk
Laukiugandro parašė:
Nestumo metu, normalu, kad pablogeja. Bet ta beda vistiek issprendziama, nesijaudinkit tiek🤍
dėl pačio gimdymo nervuojuos
kai lėks viskas lauk
A.Overling parašė:
dėl pačio gimdymo nervuojuoskai lėks viskas lauk
Nu ir nieko, daug kam islekia paskuj apsitvarko😇👌 no stress
A.Overling parašė:
na čia bėda,aš pries 13m gimdziau, bėdų iki db nesprendžiau, o po antrojo gimdymo jaučiu gausiu operuotis ,taip pat bijau,nes jaučiu išeis tiesioji lauk...
Pas mane truputi mažiau 4 metai , bet gavau pizduli nuo daktaro ir sako iŝkart po gimdymo operuotis siųs nes kelis mazgus rado hemarojaus tokius nelabai gražius. Bijau jau kas po antro bus
Arbūzėlis12 parašė:
Pas mane truputi mažiau 4 metai , bet gavau pizduli nuo daktaro ir sako iŝkart po gimdymo operuotis siųs nes kelis mazgus rado hemarojaus tokius nelabai gražius. Bi…
aš pizduliai nebijau gauti, labiau bijau operacijos , visgi nėra labai malonu kai po tavo išangę rausiasi 🤣 bet sveikata yra sveikata,reiks susiimti
A.Overling parašė:
aš pizduliai nebijau gauti, labiau bijau operacijos , visgi nėra labai malonu kai po tavo išangę rausiasi 🤣 bet sveikata yra sveikata,reiks susiimti
Na pati apžiūra nėra iš maloniausių😂😂😂 teks pakentėti.
Einasau12 parašė:
Mergaites ar gali nt nerodyti dar . Paskutines mm buvo gegužes 19d. Turejo prasidet 16d ir dar nera .. dariausi nt bet lyg kazka matau lyg ir ne nežinau . Ryt skamb…
Imeskit testa
tiek veluojant jau turi rodyti
FoxLady parašė:
Imeskit testatiek veluojant jau turi rodyti
Dabar esu išvažiavusi nesu nusifotografavusi . Tai teks ryt arba po ryt pasidaryt ir žiuret
Einasau12 parašė:
Dabar esu išvažiavusi nesu nusifotografavusi . Tai teks ryt arba po ryt pasidaryt ir žiuret
Jeigu leidžia finansai ir gyvenama vieta, privačioje laboratorijoje pasidarykite kraujo HCG tyrimą 🙂 kaina apie 16-17eur (Lietuvoje). Bus tiksliau nei šlapimas
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai