Siurpuliukas parašė:
As du metus priimu tiesą ir viskas yra gerai 😊 Bet tiesiog pasijaute tas, kad kai zmogaus nebebuvo forume, viskas buvo ok ir sugrizo - baigesi ramybe.
O pas kurią planuojančią kantrybės yra 🤭😁 nu retas labai retas atvejis 🤭
Siurpuliukas parašė:
As du metus priimu tiesą ir viskas yra gerai 😊 Bet tiesiog pasijaute tas, kad kai zmogaus nebebuvo forume, viskas buvo ok ir sugrizo - baigesi ramybe.
O pas kurią planuojančią kantrybės yra 🤭😁 nu retas labai retas atvejis 🤭
BusKaipBus11 parašė:
Nu tai laba diena, panasu kad trecia kart per si cikla pradesiu skaiciuot dpo 😂 nu jau juokas pro asaras 🤦♀️
Nu sveikinu sulaukus piko 😂 nusinulinai su dpo 😄 o ciklai kokio ilgio?
BusKaipBus11 parašė:
Nu tai laba diena, panasu kad trecia kart per si cikla pradesiu skaiciuot dpo 😂 nu jau juokas pro asaras 🤦♀️
Bet nieko sau! Bet iš tiedų taip būna, kad netinka ov testai, ne pirmą kartą girdžiu tokį dalyką
Maniosime parašė:
Nu sveikinu sulaukus piko 😂 nusinulinai su dpo 😄 o ciklai kokio ilgio?
Nu tai aciu, net nebejuokinga 😅 ir taip 0 kantrybes, tai dar maziausiai savaite prisidejo laukimo, oj daugiau, ov tai ne snd 🙈 siaip ciklai mano nereguliarus, bet preiti pora ciklu buvo po mazdaug 37 dienas, o db 40cd tik testas isryskejo 🤯 kosmosas, bet gal covidas padare itakos si cikla 🤷♀️
BusKaipBus11 parašė:
Nu tai aciu, net nebejuokinga 😅 ir taip 0 kantrybes, tai dar maziausiai savaite prisidejo laukimo, oj daugiau, ov tai ne snd 🙈 siaip ciklai mano nereguliarus, bet p…
Oj covidas tikrai gali įtakos ciklui padaryt. Pamenu man irgi buvo belenkaip viska išderines covidas
BusKaipBus11 parašė:
Nu tai aciu, net nebejuokinga 😅 ir taip 0 kantrybes, tai dar maziausiai savaite prisidejo laukimo, oj daugiau, ov tai ne snd 🙈 siaip ciklai mano nereguliarus, bet p…
O papildus vartoji kokius nors? Aš pradėjau gerti ovosicare fertility nuo 1CD, tai mano ov pikas atėjo pirmą kartą gyvenime 15CD, KB nesu tiek mačiusi per ciklą niekada, iki pat ovuliacijos buvo, tikrai rekomenduoju jei nebandei, o ciklas tai taip gali nusitempti, man po antibų ir liepos biocheminio ciklas truko 41CD.. linkiu, kad dabar jau skaičiuotum dpo tikrai 😇
Sveikos, merginos! Jungiuosi ir aš! Pagal išskyras įtariu, jog man užsivėlino ovuliacija (ovuliacinių testų nedariau). Nors ciklai visada buvo reguliarūs (28-30d), esu turėjus atvejį, kai truko ir 39d, bet vėliau vėl viskas reguliariai. Kadangi visa planavimo eiga man yra kiek nauja, gal galėtumėt parekomenduoti po kiek laiko po tariamos ovuliacijos galėčiau pasidaryti testuką? 🤩
Nykštukas03 parašė:
Sveikos, merginos! Jungiuosi ir aš! Pagal išskyras įtariu, jog man užsivėlino ovuliacija (ovuliacinių testų nedariau). Nors ciklai visada buvo reguliarūs (28-30d), …
Jeigu yra kantrybės 10 dpo 😃
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai