2025.09.28 09:52 (prieš 8 mėn.)
Indriukas777 parašė:
Implantacija yra labai retas reiškinys, bet čia kaip matau kiekvienai ir kiekvieną mėnesį būna, o šiaip tave supainiot su pupsika neįmanoma, tie patys smailai, tie …
Giedrė. parašė:
Aš galvojau, kaip čia taktiškai užsimint apie tai.. tikėjsusi pati prisipažins ir visi priimsim ir gyvensim ilgai ir laimingai
gerai, kad jus tą pasakėt.
Oj, Indriukas777 irgi iki smulkmenų atkapsto viską. Gerai gerai, patenkinu visu smalsuma ir prisipażįstu, kad cia as 🥳🤣
Bet nenoriu pletoti sios temos, skaiciau foruma kiek cia buvo dramu del manes, kad del testu isejau ir panasiai - bet tikrai ne del to❗️ Du metus keliau testus ir priemiau visokia nuomone. Bet yra forume zmogus, kuris labai skleidzia negatyva ir pastebejau, kad ne tik man, bet visiems beveik. Nesipletosiu tiesiog 😊 Istryniau paskyra eksprontu, kad butu ramiau. Bet po to pamaciau testeros testa ir truputi supanikavau, susikuriau kita paskyra, nes tai ta vieta kur gali dalintis viskuo ir su dauguma esame jau susibendravusios 🌸
Tai rišam šią temą ir matysiu kokie bus mano planai čia forume - pasilikti ar vis gi pasisalinti su visam