Lelyte93 parašė:
Oi negaliu😀😀as visada gadindavau 10-12dienele.
Kantrybe nematyta 😁😁
Lelyte93 parašė:
Oi negaliu😀😀as visada gadindavau 10-12dienele.
Kantrybe nematyta 😁😁
GiedreG parašė:
Kantrybe nematyta 😁😁
Aš jau tiek nusivylus, kad bandau tiesiog.. nebereaguot ir saves neeerzinti.
Šiaip sakiau, sausį, vasarį paplanuosim. Jei ne eisim į pagalbinį. Metai bega,o jokio rezultato. Tyrimus visus pasidarę, viskas gerai
Lelyte93 parašė:
Aš jau tiek nusivylus, kad bandau tiesiog.. nebereaguot ir saves neeerzinti.
Šiaip sakiau, sausį, vasarį paplanuosim. Jei ne eisim į pagalbinį. Metai bega,o jo…
Tikiu, metai planavimo prailgsta...ir tie testai pradeda is proto vesti..kiek jums metu?
GiedreG parašė:
Tikiu, metai planavimo prailgsta...ir tie testai pradeda is proto vesti..kiek jums metu?
33 sausį. Vaikučių neturiu..
Lelyte93 parašė:
33 sausį. Vaikučių neturiu..
Tad labai nedelskit..pasikreipkit pas vaisingumo..nes ir pradejus ivf, laikas taip bega..niekas greit nevyksta..
GiedreG parašė:
Tad labai nedelskit..pasikreipkit pas vaisingumo..nes ir pradejus ivf, laikas taip bega..niekas greit nevyksta..
Duodu dar mums vasari. Aisku dar ziuresiu ką reiškia tas teigiamas OV😀
Lelyte93 parašė:
Neigiamas :)) aš manau,kad ankstoka gal.. Man 7-8dpo. Nezinau kaip tiksliai suskaičiuoti. Nes nesekiau😌
Hmm, na tada tikrai keista del ot
As snd irgi dariausi ot, tai visai blankus, todel visgi manau kad mano hcg tokie testai papuole su seseliais 🤷♀️
Ramunele22 parašė:
Mano irgi desinys pasalintas praito nestumo metu, dabar planuojam nuo 2024 rugpjucio, bet kazkaip be prosvaisciu, turiu itarimu, kad mano kaire kiauside neovuliuoja…
Mes irgi nuo to pačio mėnesio planuojam, bet dar tik 3 ciklas kai seku ovuliaviją testais, tai nžn nuo kada čia reikėtų realiai skaičiuot 🤭
Lelyte93 parašė:
Aš žinau,kad negalima daryt OV testu, jau po OV. Bet esu girdėjus,kad būna dvi ovuliacijos.
Man šį ciklą šokinėjo LH, lyg būtų kelios ovuliacijos, bet chatgpt sakė būna ir 'fake surge', o ovuliacija vėliau...
BusKaipBus11 parašė:
Hmm, na tada tikrai keista del ot![]()
Man išvis keista. Ar mes nemokam dsryt vaiku ar kaip😀😀
Nu visiškai, virš metų nieko😒😒
labai tikiuosi,kad OV testas reikš kažką gero. Nes ner taip buve.
Ovuliacija tikrai sekdavau. Ir ner taip buve
Lelyte93 parašė:
Man išvis keista. Ar mes nemokam dsryt vaiku ar kaip😀😀
Nu visiškai, virš metų nieko😒😒
Mes 4 metai ir ne vieno nestumo per tuos metus,metu mums tai pat virs 30 viska issityrę bet pas mus rado viena problema oligospermija tada daresi vyras operacija..jau siuntima pasiemiau pas nevaisingumo tai kitais metais teks varstyti ten duris, mano viltis kad dar ten bent padetu kas su dirbtiniu kad tik pavyktų bent jau viena angeleli turet, o jus turbut vyra irgi istyre jau busit?😊
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai