lirejo parašė:
Mergaiteszinau,kad Jus patarsit
pries savaite prg buvo 27, pradejau gert gepretix 200 vakare po 1, po 2 dienu jau buvo 44, siandien gavau atsakyma 47.61, m…
O kam didint? Gerai kyla
Pakils dar tas prg
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįlirejo parašė:
Mergaiteszinau,kad Jus patarsit
pries savaite prg buvo 27, pradejau gert gepretix 200 vakare po 1, po 2 dienu jau buvo 44, siandien gavau atsakyma 47.61, m…
O kam didint? Gerai kyla
Pakils dar tas prg
LifeHappens parašė:
O kam didint? Gerai kylaPakils dar tas prg
![]()
O kyla nuo dufastono ar kitu palaipsniui,savinasi organizmas ir kaupia ar kiek jau uzkelei pvz per savaite ir daugiau nekyla su ta pacia doze?
DANIELA26 parašė:
O kyla nuo dufastono ar kitu palaipsniui,savinasi organizmas ir kaupia ar kiek jau uzkelei pvz per savaite ir daugiau nekyla su ta pacia doze?
Aš gėriau gepretix 100mg, pirmas prg virš 60, antras virš 100. Dozės nekeičiau. Tyrimą dariau tuo pačiu laiku, praėjus tiek pat po išgėrimo. Manau jei savinasi gerai, tai jis po truputį kyla
Bet aš prg kartojau po 4d
Jei neramu, pasidarykit dar po kelių dienų ar savaitės ir matysit
Paukstelis parašė:
Sveikos snd darytas tyrimas 6 diena po OV
Ar tai gali būti pirmas ženklas, kad užkibo?
Šiaip, kiek žinau progesteronas nerodo ar užkibo ar ne 🤷♀️
Paukstelis parašė:
Sveikos snd darytas tyrimas 6 diena po OV
Ar tai gali būti pirmas ženklas, kad užkibo?
Gali, bet gali ir ne. Stimuliacijos nebuvo?
Jovita34 parašė:
Mergaites, reikia nuomonės. Geriu gepretix po 100 mg du kartus per dieną, progesteronas apie 80 nmol. Nėštumo savaitė 6. Turėjau 2 nesivystančius nėštumus. Ar didin…
Ne. Labai geras prg, tikrai nereik didint dozės
Nedejuojanti parašė:
Cia matau jusu daug susidurusiu su bedom del progesterono, tai gal man patarsit. Pries 2sav progesteronas buvo 86, pries savaite 65, o vakar 53. Ar jau sunerimti, k…
O jūs Laukiatės? Varrtojat progesterona papildomai?
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai