_Bri_ parašė:
Maciau ir asas suprantu kad tevu fantazijai ribu nera nu bet kartais reikia ir apie vaika pagalvot jam juk ir i darza ir i mokykla reiks eit. O poto stebisi kad…
Patycios ne del vardu klesti,
_Bri_ parašė:
Maciau ir asas suprantu kad tevu fantazijai ribu nera nu bet kartais reikia ir apie vaika pagalvot jam juk ir i darza ir i mokykla reiks eit. O poto stebisi kad…
Nuomone parašė:
Ir del vardu buna jei berniujo vardas pvz Anuelis tai jam mokykloj tikrai nelabai linksma ypac jei jis nera prie tu sustresniu o koks ramesnis berniukas
_Bri_ parašė:
Ir del vardu buna jei berniujo vardas pvz Anuelis tai jam mokykloj tikrai nelabai linksma ypac jei jis nera prie tu sustresniu o koks ramesnis berniukas
Nefantazuokit nesamoniu
ddeimantuxe parašė:
Man labai gražus vardas Elėja... Ir reikšmė labai graži-užuojautos, pasigailėjimo ir atjautos dvasia. Norėčiau savo dukrą pavadinti šiuo vardu... jau nežinau kiek m…
Tuomet galite duoti varda Elijus
Lūšiukė parašė:
Nefantazuokit nesamoniu![]()
Ne nesąmonės čia. Pati gal nepatyrėt, o aš patyriau, kas blogiausia, kad ne dėl savo vardo, bet dėl mamos ir pas ją retas vardas, tai teoriškai tyčiojosi iš jos per mane.
imaginary parašė:
Ne nesąmonės čia. Pati gal nepatyrėt, o aš patyriau, kas blogiausia, kad ne dėl savo vardo, bet dėl mamos ir pas ją retas vardas, tai teoriškai tyčiojosi iš jos per…
Mano vardas visiskai retas ir vienintelis, nebuvau mokykloje prie sustru, bet niekada nesu sulaukusi patyciu del vardo.
Ativsi parašė:
Mano vardas visiskai retas ir vienintelis, nebuvau mokykloje prie sustru, bet niekada nesu sulaukusi patyciu del vardo.
Todėl ir sakau, nevadinkit nesąmonėm, jeigu nepatyrėt. Patyčios yra labai bjaurus reikalas, bet niekas su tuo nekovoja. Nes visi žiūri kaip jūs "nesąmones kalbat, mano vaikas tai tikrai nesityčioja, arba iš jo niekas nesityčioja". Jei taip nebūna, tada iš kur atsiranda muštynės po pamokų, kai šoka 5 ant 1? Iš kur paauglių savižudybės? Pagalvokit apie šitą, labai gili tema
imaginary parašė:
Todėl ir sakau, nevadinkit nesąmonėm, jeigu nepatyrėt. Patyčios yra labai bjaurus reikalas, bet niekas su tuo nekovoja. Nes visi žiūri kaip jūs "nesąmones kalbat, m…
Butent as atsimenu mokykla ir tikrai normaliai tyciojasi is vardu aisku dasideda isvaizda ir finansine padetis ri visokie kitokie dalykai bet vardai irgi yra to dalis. Kai atsirado reklama apie skirmanta tai visiem skirmantam tikrai nekazka budavo.
_Bri_ parašė:
Butent as atsimenu mokykla ir tikrai normaliai tyciojasi is vardu aisku dasideda isvaizda ir finansine padetis ri visokie kitokie dalykai bet vardai irgi yra to dal…
Patycios pirma prasideda ne nuo vardo, o nuo zmogaus ir vaiko. Pirmiausia puola silpniausius, kurie nemoka apsiginti, kurie yra is kazkokios ne tokios seimos, neturi to ka turi visi ir nera populiarus. O tik prie viso sito prisideda ir vardas. Klaseje buvo ne vienas vardas is tu senovisku, bet prie tu vardu niekas nesikabinejo kaip ir prie vaiku. O buvo ir normaliais vardais vaiku iš kurių gali kai nori padaryt įvairiausių išvedžiojimų.
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai