gelytea parašė:
na va jau po ikelimoman sake tik kovo 1 atvaziuot kraujo tyrima darytis, o ci abuvau skaicius jog darostes testus, bet gydytoja paie tai nieko neuzsimine..tai k…
Tikrai mes pacios is nekantrumo zaidziam...
gelytea parašė:
na va jau po ikelimoman sake tik kovo 1 atvaziuot kraujo tyrima darytis, o ci abuvau skaicius jog darostes testus, bet gydytoja paie tai nieko neuzsimine..tai k…
stricka parašė:
O aš rezultatua gavau. Pavyko :)auga mano hch. Nuo penktadienio 60 paaugo iki220
Jeeeeee 🥳🥳🥳🤍🤍🤍
MiegaIiuke parašė:
supratau
na paciai su nekantrumu idomu kaip bus
stricka parašė:
O aš rezultatua gavau. Pavyko :)auga mano hch. Nuo penktadienio 60 paaugo iki220
Sveikinimai didžiausi!!! 🎉🥰
stricka parašė:
sveikinu
Leduxe parašė:
Sveikos gyvos😇ar yra kam pasireiškę šalutiniai poveikiai nuo estrofem? Geriu 10d.,negera,skrandį skauda,pykina,spaudimas nukrito.. gydytoja sako kad labai retai tai…
Mane papykino pirmas dienas ir galva skaudejo,paskui nieko buvo...
Leduxe parašė:
Sveikos gyvos😇ar yra kam pasireiškę šalutiniai poveikiai nuo estrofem? Geriu 10d.,negera,skrandį skauda,pykina,spaudimas nukrito.. gydytoja sako kad labai retai tai…
As kiek esam IVF keli ir vis atkreipiu demesi kaip tik embriono ikelimas,ausis niesti taip,kad iki uzdegimu.Apejau 3 lorus,gyde....jau dar nuo sausio pas alergologus,dare tyrimu,niekam nealergiska.Ir priejo isvada hormonai sukelia ten ta niezuli,bis del to ausyse ir gleivine yra..Gavau saugu gydyma hormona.dazniausi ir galvos skausmas is salutiniu yra man nuo daugumos IVF vaistu ir nuo progesterono isberia,bet po keliu dienu praeina...Nors ir gyd sake negali but,bet 3 kart ir tas pats buna,tai tikrai isaukia alergija.
Labai džiugu už nares kurioms pastarosios savaitės buvo džiugios ir pavyko!❤️☺️ bet labai idomu būtų sužinoti ar yra narių kurioms dar visas procesas prieš akis?mes šiuo metu atlikę jau visus tyrimus laukiam skambučio dėl starto🙂 būtų idomu sužinoti ar dar yra tokių laukiančių?arba tik pradėjusių šitą kelią?kuriame etape esate?ir kaip sekasi?🙂
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai