EEERM parašė:
Sveikos,man lb lb reiktu tos su gandru,bandziau ja parsisiusi,bet nepavyk...buciau lb lb dekinga...
Aš turiu šio gandro ,pati siuvinėjau, pas mane su rudais siūliukais, su pilkais berods yra dar
EEERM parašė:
Sveikos,man lb lb reiktu tos su gandru,bandziau ja parsisiusi,bet nepavyk...buciau lb lb dekinga...
Aš turiu šio gandro ,pati siuvinėjau, pas mane su rudais siūliukais, su pilkais berods yra dar
Raimuta parašė:
Gal galetumete atsiusti chemute,as radau istraukiau,bet anyta sake netinka,truksta kasko...as pati nesiuvineju,man metrikus vaikuciams anyta siuvineja,todel nelabai susigaudau...buciau lb lb dekinga...
EEERM parašė:
Gal galetumete atsiusti chemute,as radau istraukiau,bet anyta sake netinka,truksta kasko...as pati nesiuvineju,man metrikus vaikuciams anyta siuvineja,todel nelabai…
Savo el paštą raštelkit, šitoje tikrai nieko netrūksta
Raimuta parašė:
Savo el paštą raštelkit, šitoje tikrai nieko netrūksta
[email protected]
busiu lb lb dekinga...is anksto didelis aciu...
As irgi labai noreciau schemks su gandru
jei galit imeskit ir man [email protected] aciu labai
Raimuta parašė:
Išsiusta, tikiuosi gavot. Prašom ir sekmės besidarbuojant, nuostabus paveiksliukas
Aciu lb lb lb...
nuostabus man sis darbelis...sekmes ir jums jusu darbukuose...nuosirdus aciu...
Raimuta parašė:
Išsiusta, tikiuosi gavot. Prašom ir sekmės besidarbuojant, nuostabus paveiksliukas
Aciu ir nuo manes didelis
Raimuta parašė:
Sveika, aš siuvinėju dabar jau antrą paveiksliuką, reikia dar shemos?
aciu jau nereikia
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai