spumante parašė:
Va va! Sako "įvertink skausmą nuo 0 iki 10, 0- visai neskauda, 10- miršti", draugė sako tikrai sunku pasakyt, skausmas spazmuojantis, šiuo metu stipriai neskauda. "…
Aha, tas pats pasakymas....
spumante parašė:
Va va! Sako "įvertink skausmą nuo 0 iki 10, 0- visai neskauda, 10- miršti", draugė sako tikrai sunku pasakyt, skausmas spazmuojantis, šiuo metu stipriai neskauda. "…
Aha, tas pats pasakymas....
Jowiita parašė:
Ir gal zinot jeigu kokios komplikaacijos ar jie daro cezari?
Kai kalbėjau su Vadopolienė, ji sakė kad jie už naturalų gimdymą .... bet visada budi ir CP visada yra pasiruošę, sakė per paskutinius 3 men gal buvo vienas tik kitas CP....
Jowiita parašė:
Tai kokie gydytojai priimineja gimdyma utenoje - Stonys, Daubarys, Sepetiene ir VAdapoliene? Ar dar kazka praleidau?
sitie visi ir vedeja sapoliene dar priima. dauguma sako kad geriausia papulti prie vadapolienes ir sapolienes.
Jowiita parašė:
Ir gal zinot jeigu kokios komplikaacijos ar jie daro cezari?
tai jau jie mato patys. yra tam tikros indikacijos cezariui.
JustinaMilda parašė:
Sveikos, gine israse siuntimą pasidaryti tyrimą dėl streptokoko, bliamba o kaip man užsiregistruoti? Ar tiesiog eiti ten kur pro rentgenus praeiti reikia ir laukti …
bandziau uzsiregistruoti, tai sake, laukti apie menesi reikes. nusijuokiau ir sakau: "po menesio as jau galiu supuoti kudiki". tai pasake, kad tiesiog eiciau prie kabineto ir tiek. na, o per savaite, kol laukiau to atsakymo, ir gime (37 sav.) mano pupa, tad nespejau suzinoti.
Šeimoka parašė:
Sakau gal nebera. Va utenoj baisu butu gimdyt vien del jo![]()
nu ir ko cia taip? as pas ji abu nestumus lankiausi. viskas ok. butent ir norejau pas ji, nes buvo rizikingi nestumai
spumante parašė:
As tai buvau pakraupus Daubario elgesiu. I priemima nuveziau skubiai besilaukiancia kaimyne, nes pradejo kraujuoti. Nestumas mazas, gal 6-7 sav., bet labai lauktas,…
daubaris ir man nepatinka. man buvo diabetas per nestuma. ir del galvos skausmo papuoliau dienai i ligonine kaip tik prie jo. kadangi ligoninej paveluota ant pietu, o del cukraus butinai reikia pavalgyt, vyro paprasiau, kad kavinej nupirktu pietus. ir ka... toki morala is jo gavau, kai pamate dezute su pietumis... sako, as vyras, ir tai tokiom porcijom nevalgau... ir dar morkos! svarbiausia, net prasiziot glusas neleido ir pasakyt, kad man tos porcijos keliems kartams. nu glusas tikrai. o is kavines uzsakant (ir dar ne paciai) kaip tas morkas ismest? idiotas ne kitaip!
Simona02 parašė:
Teko ir man panaši patirtis, buvo pradėję tepliot 5sav, jis priėmė pasakė man mėnesinės prasidėjo ... pasakė kad užsimaniau savaitaly iš nuobodumo ateit ir pasitikr…
ir kaip tokius dar ileidzia i skyriu dirbt?
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai