Cefeidė parašė:
Pfff, aš gavau tik sauskelnes ir žalią dėžę. O kas tam grite dėžej ir virš jos?
Ten daugiausiai skrajučių ir mėginėliai. Aj dar aromamama aliejukai
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusCefeidė parašė:
Pfff, aš gavau tik sauskelnes ir žalią dėžę. O kas tam grite dėžej ir virš jos?
Ten daugiausiai skrajučių ir mėginėliai. Aj dar aromamama aliejukai
Nestuke10 parašė:
Su kauke![]()
Su kauke nors ir persirgusi buvau, bet kai atėjo laikas gimdyt tai ir dzin kas ta kaukė ant nosies😄
Vamp parašė:
Sveika, su kauke gimdymas vyko..? ar leido be jos...?
Kai gimdžiau nusiėmiau kaukę ir nieko nesakė!
SweetMagnolia parašė:
Kai gimdžiau nusiėmiau kaukę ir nieko nesakė!
Nu tai nuraminot
Nes pamenu pirmą gimdymą, tai vyras ir vėsino mane rankšluosčiu ir vandens prašydavau, na tikrai sunku įsivaizduot gimdymą su kauke, na gal dar dėl to kad be jokių epidūrų gimdžiau. Tai ir tas stūmimas sakė raudona kaip būrokas buvau 🤣 tai oro gi reik,dar bekvėpuojant ta kaukė man į gerklę sulįstų 😂
Ahau parašė:
Nu tai nuraminot![]()
Nes pamenu pirmą gimdymą, tai vyras ir vėsino mane rankšluosčiu ir vandens prašyda…
Pritariu! Oro tikrai reikia! Kaukė maišo sklandžiai kvėpuot!
sea_and_sand parašė:
Sveikos, gimdžiau VGN prieš 9 dienas. Dėl palatų tam, kad likti su vyru, nesijaudinkit - mus prieš atvykstant paskambinom ir buvom patikinti, kad jie visuomet randa…
pritariu, jog vyro tikrai neisvarys, bet palaukt palatos gali tekt. gimdziau vasara, turejau extra cp nakti, tai vyras iki ryto lauke proceduriniam kabinete, veliau jau mus abu perkele i vienviete palata, nes nebuvo jokiu kitu laisvu, net kedes nebuvo, tai ant zemes vyras sedejo ir tik gal 15val gavom dviviete palata su wc ir dusu.
Vamp parašė:
Sveika, su kauke gimdymas vyko..? ar leido be jos...?
Aš be kaukes, nieks nieko net neužsiminė, manau ne tas galvoj personalui buvo, svarbu kaip vaiką padeti pagimdyti be komplikacijų.
Ahau parašė:
Nu tai nuraminot![]()
Nes pamenu pirmą gimdymą, tai vyras ir vėsino mane rankšluosčiu ir vandens prašyda…
Faktas. Bet visokių gydytojų yra... tas baisu, kad ten dar pradėtų su tom kaukėm, tai neatsakau už tai kokia reakcija būtų gimdant🤣
MiraM parašė:
Gal kas žinot kiek gimė mažiukų per lapkritį Vilniaus gimdymo namuose? Mačiau kažkokia lentelę įmeta su skaičiais kiek per dieną gimė🙂
Jei nieko nepakeitė, tai VGN neturi tokių lentelių.
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai